Lukasz_Nepenti Napisano 2 Lutego 2006 Share Napisano 2 Lutego 2006 Nasz staly klient ze Szwecji przeslal nam pare fotografii ze swojej corocznej podrozy na Borneo. Najbardziej wart uwagi jest oczywiscie 'krol' wsrod dzbanecznikow.... n.rajah http://brutalablommor.se/pix/raj2051204.JPG Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moori Napisano 2 Lutego 2006 Share Napisano 2 Lutego 2006 robi wrażenie :shock: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi_rosiczka Napisano 2 Lutego 2006 Share Napisano 2 Lutego 2006 :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Zostawie to foto bez komentarza (pozytywnego oczywiście)... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Rybak Napisano 2 Lutego 2006 Share Napisano 2 Lutego 2006 ja jestem normalnie w szoku cudne foto Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shin Napisano 2 Lutego 2006 Share Napisano 2 Lutego 2006 Roslina moich marzen Szczurami bym ja karmil :twisted: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pep3k Napisano 2 Lutego 2006 Share Napisano 2 Lutego 2006 Roślinka wymiata...... :shock: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel-kr Napisano 3 Lutego 2006 Share Napisano 3 Lutego 2006 :shock: WIELKIE nieba :shock: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArthasPL Napisano 3 Lutego 2006 Share Napisano 3 Lutego 2006 Cudoo... :shock: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L0rD4rK Napisano 3 Lutego 2006 Share Napisano 3 Lutego 2006 Świetne foto. Dobrze że dziecko głowy tam nie wsadziło, bo jakby zassało to koniec ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 3 Lutego 2006 Autor Share Napisano 3 Lutego 2006 Zostalismy wylacznym dystrybutorem firmy Borneo Exotics na Unie Europejska ,wiec takie cuda beda w najnizszych cenach jakie mozna tylko zaoferowac. Kolejne nowe gatunki na wiosne. Rajah rowniez dolaczy do sprzedazy i tak jak obiecalismy n.argentii. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shin Napisano 4 Lutego 2006 Share Napisano 4 Lutego 2006 Lukasz_Nepenti napisał: Zostalismy wylacznym dystrybutorem firmy Borneo Exotics na Unie Europejska ,wiec takie cuda beda w najnizszych cenach jakie mozna tylko zaoferowac. Kolejne nowe gatunki na wiosne. Rajah rowniez dolaczy do sprzedazy i tak jak obiecalismy n.argentii. Szkoda tylko ze nie jest roslina nizinna ;( :cry: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Rybak Napisano 4 Lutego 2006 Share Napisano 4 Lutego 2006 mam takie pytanko bo wspomnieliście o argenti on jest wyzynny czy nizinny?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shin Napisano 4 Lutego 2006 Share Napisano 4 Lutego 2006 Nepenthes argentii 1400M Wiec chyba wyzynny. http://www.cpjungle.com/nuspecies.htm Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 4 Lutego 2006 Autor Share Napisano 4 Lutego 2006 Co z tego ,ze sa gorskie? Spadek temperatury o ok 5C jest dla nich zbawienny ,a temperatura spada czesto o tyle w nocy. Mozna tez zastosowac komputerowy wiatraczek do terrarium i spadek temperatury bedzie rowniez zapewniony. Wedlug mnie gorzej hodowac lowlandy w domu, bo one lubia wybitnie duzo swiatla, a np n.veitchii swietnie rosnie prawie w cieniu. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pep3k Napisano 5 Lutego 2006 Share Napisano 5 Lutego 2006 No to czekamy.... kiedy będą w sprzedaży?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi