junior Napisano 2 Września 2006 Share Napisano 2 Września 2006 Muchołówka: 2.09.06 kolekcja w czasie doświetlania wieczorkiem: luknięcie na kiełki pod folią: więcej fotek pod linkiem w podpisie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bakteria Napisano 2 Września 2006 Share Napisano 2 Września 2006 Doświetlane wieczorem kiełki nieźle. Moje tak dobrze nie miały. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chewa Napisano 2 Września 2006 Share Napisano 2 Września 2006 Widze że te kiełki to też muchołówka fajne maleństwa a można wiedzieć jaki rodzaj, czy jest to czasem regular form ? czy może co innego. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
junior Napisano 2 Września 2006 Autor Share Napisano 2 Września 2006 regular mam około 30 fotek ale coś niechcą się dodać do albumu wylądowały gdzieś w powietrzu bo używałem fotosik managera może kiedyś to poprawią swoją drogą tam są nietylko muchołówki wśród kiełków są też drosera capensis i drosera spatulata niestety się nie załapały na te fotki które zmieściły sie w tym poście potem dowale fotki jakoś do albumu to lukniecie możecie teraz luknąć do albumu roślinki, fotki dodane niestety rosiczki kiepsko mi powychodziły pokombinuje jak to fotografować Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi