Adi_rosiczka Napisano 5 Września 2006 Share Napisano 5 Września 2006 Przedstawiam Wam część kolekcji moich roślinek... Niestety nie mogę umieścić wszystkich zdjęć. Zapraszam do ogladania i komentowania !!! D. rotundifolia (niedawno przysłana) D. coccicaulis klon 1 (niedawno przysłana) D. binata var. multifida (niedawno przysłana) D. M. regular form z góry S. flava var. flava cała roślina D. M. 'all red' D. capensis 'all red' D. binata 'extrema' jeszcze nie rozgałęziona prawidłowo Odratowana z Obi S. 'farnhammi' Mam nadzieję, że program się nie pomylił z fotkami i wszystkie sa dobrze podpisane... Życzę miłego oglądania! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poll Napisano 5 Września 2006 Share Napisano 5 Września 2006 Fajne i ładne roślinki... Regular jest super wybarwiona Sarracenie flava var. flava bardzo lubię, i pochwalę że jest piękna. Gratuluję hodowli i życzę powodzenia. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PunkPrince Napisano 5 Września 2006 Share Napisano 5 Września 2006 bardzo ładna kolekcja :D muchołówecka cudo a zastanawiam sie czy se tej flavy niekupić tylko duzej bo mała pewnie wieki rośnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekx1 Napisano 5 Września 2006 Share Napisano 5 Września 2006 Gdzie ty ją trzymasz ze ten regular ci sie tak wybarwil? <wow> Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adi_rosiczka Napisano 5 Września 2006 Autor Share Napisano 5 Września 2006 A tu następna część, bo w jednym poście nie mogłem tyle zdjęć umieścić... D. aliciae (niedawno przesłana) Niewybarwiona D. spatulata (prezent od Nepenti) D. M. regular form z innego ujęcia Zbliżenie na pułapki flavy Wyczerpana kwitnięciem D. dielsiana Wybarwione spatulaty ( starsze od tej niewybarwionej ) Sorki, że tak w dwóch postach, ale chyba inaczej się nie da... EDIT: Wszystkie rośliny (jeszcze) stoją w pełnym słońcu na zewnątrz koło domu, w takiej prowizorycznej szklarni. Flavę kupiłem najwiekszą jaka była (niepamiętam rozmiaru) więc nie wiem ile rośnie od małej... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KamJ Napisano 5 Września 2006 Share Napisano 5 Września 2006 No troszke je podtrzymasz na duchu, zadbasz o nie bardziej i beda piekne:] Bo jak zawsze przyslane roslinki przechodza okres karencji jak wiemy, a trzeba zadbac o to zeby to byl jak najkrotszy czas ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi