Skocz do zawartości

Damianus - Galeria Roślin

Rekomendowane odpowiedzi

Stary mucholowka i binata przepiekne!!! Reszta troszeczke marniej wyglada ale te sa cudowne :D Wez troche zadbaj o wybarwienie roslinek bo nie za bardzo chyba sa ubarwione z tego co widac chocby po all red...

Odnośnik do odpowiedzi

All red kupiłem niecały tydzien temu. Podobnie jak d.ascendens i d.hamiltonii ;) (takie juz przyszły mi z Nepenti) :) Pozatym sa to sadzonki i jeszcze nie do końca zregenerowały sie po transporcie :)

Niedługo zamontuje świetlówke to moze wtedy sie wybarwią troszeczke :)

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma co ale aliciae wymiata ! Bardzo ładnie rozrośnięta muchołówka, oby więcej takich roślin i także potwierdzam stwierdzenia KamJ postaraj się nad ich wybarwieniem, a odwdzięczą ci się swoim pięknem.

pozdrawiam i powodzenia w dalszej hodowli

Odnośnik do odpowiedzi

• 3 months later...
  • 1 month later...

nie masz czegos takiego jak D. rubripetala bo jest to jedna z form D. cistiflora ktora z pewnocia na zdjeciu nie widnieje. to co masz podpisane jako rubripetala prawdopodobnie jest krzyzowka oblanceolaty ze spatulata (?).

Odnośnik do odpowiedzi

taką kupiłem w nepenti :)

to zdjecie jest brzydkie. roslina nie wyglada na nim dobrze, bo wtedy chorowała. jutro postaram sie zrobic zdjecie telefonem. jak bedzie ładne to zamieszcze :)

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.