Arecki Napisano 26 Grudnia 2006 Share Napisano 26 Grudnia 2006 a co z ta krzyzowka? nadaje sie na parapet? http://www.nepenti.pl/rosliny_galeria-30-4...sa_x_ovata.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biolek Napisano 26 Grudnia 2006 Share Napisano 26 Grudnia 2006 a co z ta krzyzowka? nadaje sie na parapet? http://www.nepenti.pl/rosliny_galeria-30-4...sa_x_ovata.html Sadzac po nazwie jak i wygladzie tej hybrydy mozna przypuszczac ze genem dominujacym podczczas krzyzowania sie tych dwoch odmian jest gen pochodzacy od ventricosy.Wiec jesli roslina ,,mateczna" nadaje sie na parpet to prowdopodobnie roslina potomna tez:] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biolek Napisano 11 Marca 2007 Share Napisano 11 Marca 2007 hamata Niech mnie ktos oswieci bo nie umiem uwierzyc....hamata i parapet? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alcio Napisano 12 Marca 2007 Share Napisano 12 Marca 2007 a czy ventracie konieczny jest kermazyt??Bo zamiezam sobie kupic tego dzbanka. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki1995 Napisano 12 Marca 2007 Share Napisano 12 Marca 2007 Ventrata to dzbanecznik dość wytrzymały na rózne warunki, ale bez dużej wilgotności którą daje keramzyt nie będzie wytwarzał dzbanków. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozii Napisano 12 Marca 2007 Share Napisano 12 Marca 2007 miki ma racje chociaz moglbys do podstawki wlac sama wode bez keramzytu, ale jest on bardzo tani wiec lepiej go kupic, to naprawde grosze z 2zl za woreczek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alcio Napisano 24 Marca 2007 Share Napisano 24 Marca 2007 Wiem, ze jest tani ale nie wiem gdzie go kupic Moze wy mnie oswiecicie?? P.S Oprocz www.allegro.pl Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil666 Napisano 24 Marca 2007 Share Napisano 24 Marca 2007 keramzyt możesz kupić w sklepach takich jak: Castorama Praktiket Obi Ja w tych sklepach widziałem ale czasami też w kwiaciarniach jest. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alcio Napisano 24 Marca 2007 Share Napisano 24 Marca 2007 Heh... jak na zlosc u mnie w mieście nie ma tych sklepow...szkoda... Ale popytam w kwiaciarniach. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszG Napisano 24 Marca 2007 Share Napisano 24 Marca 2007 Pozwolicie ze sie podczepie ped ten temat, mam pytanie odnosnie maxima x fusca, teraz trzymam go na parapecie i rosnie mi troche powoli. Czy moge go rpzenies na połke gdzie nie dociera bezpośrednie słońce ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 24 Marca 2007 Share Napisano 24 Marca 2007 Jeżeli zapewnisz mu odpowednią ilość światła, np. świetlówkami Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubuś_8 Napisano 26 Marca 2007 Share Napisano 26 Marca 2007 Mi na parapet polecono w nepenti hookerianę, a nie ma go na tej liście :blink: czyżbym został naciągnięty ... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 26 Marca 2007 Share Napisano 26 Marca 2007 Hookeriana to krzyżówka a tu nie ma krzyżówek, bo w większości są dosyć proste. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xszymonx Napisano 10 Listopada 2007 Share Napisano 10 Listopada 2007 (edytowane) hamata??? mam wątpliwości aby go hodować na parapecie, ma ktoś jakieś doświadczenia z nim?? a tak wogóle to jest nizinny, pośredni czy górski?? pisze jeszczw raz bo Biolek nie dostał odp Edytowane 10 Listopada 2007 przez xszymonx Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barczykp Napisano 10 Listopada 2007 Share Napisano 10 Listopada 2007 Nizinny Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi