happysad Napisano 28 Września 2006 Share Napisano 28 Września 2006 jak każdy.. Norma Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chicken Napisano 1 Października 2006 Autor Share Napisano 1 Października 2006 Dionaea Mus[beeep]ul Regular from Sarracenia purpurea ssp. purpurea Cała kolekcja Akwarium Dzbanecznik Dionaea muscipula "Red-green" x2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vern Napisano 1 Października 2006 Share Napisano 1 Października 2006 Bardzo fajne te akwarium... ja tak mysle czy by tez tego na zime nie robic ... nawet mam pomysl co i jak ale nie mam odwagi na to jeszcze bo tam trzeba dosc dobry obieg powietrza ... masz tam jakis wiatraczek ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chicken Napisano 1 Października 2006 Autor Share Napisano 1 Października 2006 Druga część zdjęć Muchołówki Dionaea muscipula "Regular form" x2 Dionaea muscipula "Red-green" x2 Rosiczki Drosera aliciae x3 Drosera capensis 'alba' x3 Drosera paleacea ssp. roseana x10 Kapturnica Sarracenia flava var. flava x1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Dragon & Chicken Napisano 1 Października 2006 Share Napisano 1 Października 2006 według mnie to nie jest purpurea Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chicken Napisano 1 Października 2006 Autor Share Napisano 1 Października 2006 Ona jest jeszcze nie wybarwiona . Dopiero niektóre liście od dołu się wybarwiają Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vern Napisano 1 Października 2006 Share Napisano 1 Października 2006 Fajna kolekcja ;] Chicken dlugo juz masz te rosinki, znaczy dlugo sie tym interesujesz ?? :: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chicken Napisano 10 Października 2006 Autor Share Napisano 10 Października 2006 Siemanko . Rośliny choduje od ok 3 miesięcy . Właśnie przed chwilą zamieściłem zdjęcia akwarium po przerubce . Życze miłego oglądania Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 14 Października 2006 Share Napisano 14 Października 2006 fajne roślinki ale najbardziej to mi sie Dionaea muscipula "Red-green" x2 podoba Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chicken Napisano 20 Października 2006 Autor Share Napisano 20 Października 2006 fajne roślinki ale najbardziej to mi sie Dionaea muscipula "Red-green" x2 podoba Właśnie policzyłem i w jednej muchołówce jest 5 red green Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi