Shapi Napisano 15 Października 2006 Share Napisano 15 Października 2006 a co to jest według was? taka trawka wyrosła mi w doniczce z intermediami Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzP.J Napisano 15 Października 2006 Share Napisano 15 Października 2006 takiego czegos w doniczce jeszcze nie mielaem. jakis chwast. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matek# Napisano 15 Października 2006 Share Napisano 15 Października 2006 To jest prawdopodobnie trawa. Mam coś podobnego w dzbaneczniku. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riv Napisano 20 Listopada 2006 Autor Share Napisano 20 Listopada 2006 Odświeżam temat.To moje to pływacz Rozrasta się dość szybko. Nawet mi zakwitł.. nie miałam dostępu do aparatu niestety, a komórką by raczej nie wyszło. No więc.... kwiatek był malutki I biały.... cały biały. Rośnie jeszcze 1 pęd... jeśli zakwitnie postaram sie o fotkę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ola G. Napisano 21 Listopada 2006 Share Napisano 21 Listopada 2006 oo. to fajnie.. mnie raz jedna mała rosliczka zaczeła rosnąc ale sie zmarniła i juz jej nie ma... a szkoda. pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mangusta Napisano 21 Listopada 2006 Share Napisano 21 Listopada 2006 Przyczyniam się do odgrzebania tematu Mnie tez w jednej doniczce wyrosło mnóstwo takich "trawek". Powiadacie, że to pływacze? Kwitły na rózowo, dołączam fotki: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 21 Listopada 2006 Share Napisano 21 Listopada 2006 Pływacze lądowe jak nic:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 21 Listopada 2006 Share Napisano 21 Listopada 2006 fajna kompozycja. rosiczka, pływacz ,muchołowka. ja się dziwiłem co mi rośnie w dzbaneczniku a to rosiczki spatulaty Najlepsze są takie gratisy od Nepenti Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mangusta Napisano 22 Listopada 2006 Share Napisano 22 Listopada 2006 pływacze ale bomba to nie pierwszy bonus, który mi wykiełkował w doniczce z roslinami z Nepenti. A taka trójgatunkowa kompozycja wytworzyła się sama: pewnego dnia w doniczce z muchojadem wykiełkowała rosiczka (może ktoś wie, co to za jedna?), wkrótce potem pojawiło się sporo pływaczy. A w doniczce jest jeszcze jedna malutka muchołówcia Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poll Napisano 22 Listopada 2006 Share Napisano 22 Listopada 2006 Stawiam na jakąś pigmejke. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 22 Listopada 2006 Share Napisano 22 Listopada 2006 napewno pigmejka moze jakaś pulhella ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 23 Listopada 2006 Share Napisano 23 Listopada 2006 Ja też często w roślikach od nepenti.pl mam pływacze Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi