rosiczka Napisano 14 Września 2006 Share Napisano 14 Września 2006 Moja Drosera intermedia 'Mt. Roraima' wypuszczala jak zwykle nowe listki ,a tu patrze wyrasta listek a z niego dwie pulapki.Postaram sie po poludniu zamiescic fotke bo ciekawie to wyglada Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek 112 Napisano 19 Lutego 2007 Share Napisano 19 Lutego 2007 no fajne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_ Napisano 19 Lutego 2007 Share Napisano 19 Lutego 2007 super wyglada zrob z tego jakies fajne makro Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 19 Lutego 2007 Share Napisano 19 Lutego 2007 Hehe swietne to jest, ale jak to sie stalo? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil666 Napisano 19 Lutego 2007 Share Napisano 19 Lutego 2007 fajne szkoda >>>>>że nie ma takich co 2 pułapki za każdym razem rosną na jednym liściu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinS Napisano 19 Lutego 2007 Share Napisano 19 Lutego 2007 A co powiecie na to? to jest moja D. capensis all red (chociaz nie widać tego po niej żeby była red), miała traumatyczne przeżycia związane z zupełnym brakiem oświetlenia,teraz zaczęła wypuszczać dziwne liście, albo taki jeden podwójny albo jakies skręcone Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil666 Napisano 19 Lutego 2007 Share Napisano 19 Lutego 2007 Fajna Capensiska. MarcinS twoja ona jest Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek102 Napisano 19 Lutego 2007 Share Napisano 19 Lutego 2007 ja niemoge bliźniak Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi