naven Napisano 29 Grudnia 2006 Share Napisano 29 Grudnia 2006 WOW ale dzbanecznik , jak długo go masz i gdzie go kupiłes?Mam na mysli mirande. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poll Napisano 29 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 29 Grudnia 2006 Kupiłem go w nepenti. Mam go od września, tak gdzieś na początku września przyszedł. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarus94 Napisano 30 Grudnia 2006 Share Napisano 30 Grudnia 2006 Witam. Super hodowla, bardzo mi się podoba Pozdrawiam :) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sasetka Napisano 2 Stycznia 2007 Share Napisano 2 Stycznia 2007 pływacze są rewelacyjne! pozdro Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poll Napisano 6 Kwietnia 2007 Autor Share Napisano 6 Kwietnia 2007 Mała aktualizacja x2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M9o. Napisano 14 Kwietnia 2007 Share Napisano 14 Kwietnia 2007 Poll SUPER kolekcja Gratulacje i trzymaj t.d. ZWŁASZCZA Pinguiculy M-M2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poll Napisano 1 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2007 Kilka nowych fotek moich owadożerków Głównie dzbaneczników, gdyż są to moje najbardziej ulubione roślinki owadożerne Nepenthes x kuchingensis Nepenthes ventricosa x ovata Nepenthes tobaica Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yanek Napisano 1 Czerwca 2007 Share Napisano 1 Czerwca 2007 Bardzo ładne zdjęcia i dzbanki. Widać, że "czujesz" te rośliny. Gratuluję. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olekdom Napisano 2 Czerwca 2007 Share Napisano 2 Czerwca 2007 Bardzo ładne dzbaneczniki Podobnie jak u ciebie, są to moje ulubione rośliny owadożerne Na jesień planuję zamówić w Nepenti kilka okazów Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poll Napisano 2 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 2 Czerwca 2007 Następna porcja zdjęć moich roślinek Nepenthes x kuchingensis Drosera capensis 'typical' Drosera filiformis 'red' Pinguicula gracilis x emarginata Nepenthes tobaica Nepenthes x ventrata Nepenthes ventricosa x ovata Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moof Napisano 2 Czerwca 2007 Share Napisano 2 Czerwca 2007 Piękne dzbanki, świetne zdjęcia aż miło oglądać wiecej takich Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Maxio Napisano 3 Czerwca 2007 Share Napisano 3 Czerwca 2007 Bardzo ładne zdjęcia i roślinki też Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ziom-91 Napisano 3 Czerwca 2007 Share Napisano 3 Czerwca 2007 nie no capensis wymiata super rośliny Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poll Napisano 4 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 4 Czerwca 2007 Zakwitł mi Pinguicula gracilis x emarginata Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 4 Czerwca 2007 Share Napisano 4 Czerwca 2007 Nepenthes x kuchingensis najbardziej mnie zauroczył choć reszta też jet świetna Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi