Poll Napisano 15 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 15 Czerwca 2007 Codziennie kwitną mi pigmejki, więc zrobiłem fotke jednego kwiatka Drosera pulchella x nitidula Pinguicula gypsicola x moctezumae --> Nepenthes tobaica (już ładnie warga mu się wybarwiła ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poll Napisano 31 Lipca 2007 Autor Share Napisano 31 Lipca 2007 No to czas na moją kapturnicę purpurową ;D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olekdom Napisano 31 Lipca 2007 Share Napisano 31 Lipca 2007 Kolejne piękne fotki równie pięknych roślin Gratuluję i życzę powodzenia w dalszej hodowli Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chicken Napisano 31 Lipca 2007 Share Napisano 31 Lipca 2007 Bradzo ładna ta purpurowa . Sam mam taką podobnych rozmiarów . Mojemu kumplewi który kupował kapturnice wtedy co i ja , jego kapturniczka wypuszcza pęd kwiatowy więc czekam i ja Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poll Napisano 3 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 3 Sierpnia 2007 No to jeszcze kilka zdjęć : I domek dla dwóch moich największych dzbanków : mirandy i red leoparda Kolejna porcja fotek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi