moof Napisano 24 Września 2006 Share Napisano 24 Września 2006 Dokładnie. Na zagranicznym forum widziałem kilkanaście muchołówek posadzonych w wielkiej donicy ogrodowej... sam kiedyś tak zrobię, extra to wyglądało Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość KamilS PL Napisano 25 Września 2006 Share Napisano 25 Września 2006 Mi się wydaje, że im większa doniczka tym lepiej. Przecież w naturalnym środowisku nie mają ograniczeń Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragon3pl Napisano 25 Września 2006 Share Napisano 25 Września 2006 U mnie cos takiego też było... i padła... ale na szczęście nie rozsadzałem 2 pozostałych... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocik Napisano 30 Września 2006 Autor Share Napisano 30 Września 2006 moje też chyba całkiem padną, ta wieksza sie jeszcze troszke trzyma a mniejsza to już tylko historia... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n@uRiQo. Napisano 4 Października 2006 Share Napisano 4 Października 2006 A czy moge jeszcze przesadzic mucholowke "red-green" nie wiem w jakiej doniczce mi przyjdzie ale chcialem jeszcze przesadzic w tym roku (do wiekszej) . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Lesiuk Napisano 4 Października 2006 Share Napisano 4 Października 2006 Jeśli teraz przesadzisz to musisz poczekać aż sięukorzeni i dopiero okres spoczynku. Proponuję przesadzać na wiosnę przed wybudzeniem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shapi Napisano 4 Października 2006 Share Napisano 4 Października 2006 a po co?? przyjdzie w takiej w jakiej powinna rosnąć! po co przesadzać?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocik Napisano 6 Października 2006 Autor Share Napisano 6 Października 2006 :angry2: jedna z rozsadzonych muchołowek już całkowicie padła druga ledwo żyje a wszystkiemu są winne larwy ziemiórek jak sie pozbyć tego spakudztwa? :: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi