Dziki Napisano 25 Września 2006 Share Napisano 25 Września 2006 Udało mi się niedawno zapylić P. x 'Weser' pyłkiem z P. x 'Tina' i chciałbym się spytać jak nazywa się ta krzyżówka krzyżówek bo wiem że już krzyżowano te krzyżówki PS. za jakieś 4 dni zbiorę nasionka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nelchael Napisano 6 Października 2006 Share Napisano 6 Października 2006 I jak? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziki Napisano 6 Października 2006 Autor Share Napisano 6 Października 2006 jeszcze nie zebrałem nasionek, ale lada dzień zbiorę muszę wyczekać moment Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kwasek Napisano 8 Października 2006 Share Napisano 8 Października 2006 no i jak zebrałeś ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziki Napisano 8 Października 2006 Autor Share Napisano 8 Października 2006 jeszcze nie:P napewno napiszę jak zbiorę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chicken Napisano 8 Października 2006 Share Napisano 8 Października 2006 A będziesz je za jakieś inne wymieniał jak zbierzesz ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziki Napisano 8 Października 2006 Autor Share Napisano 8 Października 2006 możliwe, ale pierw muszę sprawdzić co z nich wyrośnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziki Napisano 10 Października 2006 Autor Share Napisano 10 Października 2006 Właśnie dzis zebrałem około 100 nasion i jeszcze dziś je wysieje, a jak coś wyrośnie to dam znać Ps. sorki za post pod postem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentos Napisano 10 Października 2006 Share Napisano 10 Października 2006 100 nasion ? zawsze tyle daje ? bo sie nie znam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi