Chicken Napisano 25 Września 2006 Share Napisano 25 Września 2006 Mam pytanko jak rozmnozyć kapturnice z sadzonki liściowej . Prosze o odpowiedź bo chciał bym powiększyc swoją kolekcje nikt nic nie wie na ten temat ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 25 Września 2006 Share Napisano 25 Września 2006 Informacje o rozmnażaniu kapturnicy znajdziesz tutaj: http://bio.binertia.com/owadozer/sarracenie.html też o sadzonce liściowej. Strona pochodzi z portalu http://www.owadozerne.pl/ Ps. Odrobinę cierpliwości . Ten temat obejrzało jak na razie zaledwie kilka osób. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rehderi Napisano 3 Października 2006 Share Napisano 3 Października 2006 Nie lepiej rozmnożyć jej przez podział kłącza ? Jest to chyba bardziej efektywny sposób roznmnażania od sadzonki liściowej. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 5 Października 2006 Share Napisano 5 Października 2006 niemozna rozmnozyć kapturnicy przez sadzonke liściową Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turim Napisano 5 Października 2006 Share Napisano 5 Października 2006 Można - trzeba oderwać liść przy samym kłączu, z jak największą ilośćią białej tkanki. Problem w tym, że jest to mało efektywne i żadko sie udaje. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dariakicia Napisano 6 Października 2006 Share Napisano 6 Października 2006 Można wypikować Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 6 Października 2006 Share Napisano 6 Października 2006 wypikowac ?? mozesz to opisac ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chicken Napisano 8 Października 2006 Autor Share Napisano 8 Października 2006 coś mi nie wyszło bo kaptur mi usechł Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dariakicia Napisano 10 Października 2006 Share Napisano 10 Października 2006 Mam książkę o roślinach, między innymie owadożernych, jest tam napisane że sarracenie można pikować! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chicken Napisano 10 Października 2006 Autor Share Napisano 10 Października 2006 A CO TO ZNACZY PIKOWAĆ ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mangusta Napisano 13 Października 2006 Share Napisano 13 Października 2006 Można wypikować tez jestem ciekawa, jak mozna coś "wypikować". Doczytaj dokładniej, co tam napisano Pikowanie, to przesadzanie siewek, a siewka, jak wiadomo, pochodzi z nasionek. Zatem liscia nie mozna pikowac, a już na pewno "wypikować" A kapturnice najlepiej romnożyć przez podział kłącza - największa szansa, że się uda. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi