szafran Napisano 26 Września 2006 Share Napisano 26 Września 2006 To pytanie do Nepenti. Czy wiecie o giełdach odbywających się w Poznaniu? Giełdy odbywają się kilka razy w roku. Jest to giełda terrarystyczno zoologiczna. Wszystko na temat giełdy znajduje się tutaj www.ezoo.pl Czy mogli byście się zjawić na tej giełdzie? Przynajmnie Nepenti pojawiło by się trochę bliżej górnych rejonów Polski (tzn. północy i zachódu) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 26 Września 2006 Share Napisano 26 Września 2006 Tak, po namowach we Wroclawiu pojawimy sie i na tej gieldzie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moori Napisano 2 Października 2006 Share Napisano 2 Października 2006 to kto ma zamiar pojawić się na tej giełdzie oprócz mnie i ekipy Nepenti? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szafran Napisano 2 Października 2006 Autor Share Napisano 2 Października 2006 ja na pewno będę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
driver Napisano 2 Października 2006 Share Napisano 2 Października 2006 ja chcem byc ale trza pogadac z tatuskiem;p bo do poznania mam 3,5 h ;p a pociagiem jakies polaczenia nie bardzo ;/ ale zrobie wszystko hehe Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moori Napisano 2 Października 2006 Share Napisano 2 Października 2006 driver będę miał chyba wolne miejsce w samochodzie więc będziemy się mogli jakoś dogadać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 2 Października 2006 Share Napisano 2 Października 2006 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Ale supeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrr 30 min do poznania mam moje prośby zostały wysłuchne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 3 Października 2006 Share Napisano 3 Października 2006 A jechalby ktos z okolic śląska ciesyznskiego? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mangusta Napisano 5 Października 2006 Share Napisano 5 Października 2006 Ja chyba tez bedę. Super, że w Poznaniu się cos takiego odbędzie. A czy załoga Nepenti myslała, by pojawić się na Targach, na Polagra Farm? Wtedy zawsze przychodzi mnóstwo ludzi. ja też Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olekdom Napisano 5 Października 2006 Share Napisano 5 Października 2006 Ja też chyba się pojawię Jest ktoś z okolic Gniezna kto by też pojechał??Wiadomo że w kilku raźniej a samemu to tak nie bardzo... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moori Napisano 6 Października 2006 Share Napisano 6 Października 2006 widzę, że robi sie całkiem pokaźna ekipa. Może bliżej terminu giełdy dogadamy się co do jakiegoś spotkania? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fremik Napisano 6 Października 2006 Share Napisano 6 Października 2006 ja się pojawie na 99,9 % pozdro może się zgadamy przed samymi targami ? [edit] ja proponuje przed Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 6 Października 2006 Share Napisano 6 Października 2006 Proponuje iść na kawe po wystawie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olekdom Napisano 8 Października 2006 Share Napisano 8 Października 2006 Ja jade na 1000% Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olekdom Napisano 8 Października 2006 Share Napisano 8 Października 2006 Mam jeszcze jedno pytanie, a właściwie dwa: 1. Czy wie ktoś jakim autobusem/tramwajem moge dojechać na tą giełdę z dworca głównego?? 2. Pytanie do Nepenti- jakie będziecie mieli rośliny na sprzedaż i w jakich rozmiarach?? Ostatnio to już po nocach nie śpię tylko myślę o tym co kupię i co wogóle będzie dostępne... :: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi