moori Napisano 9 Października 2006 Share Napisano 9 Października 2006 Potwierdzam na 100% swoją obecność i wolne miejsce w samochodzie marki ..... wyjazd z Koszalina Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szafran Napisano 9 Października 2006 Autor Share Napisano 9 Października 2006 Z dworca głównego nie da się dojechać tramwajem (remonty) :: Co do autobusu nie dokładnie się orientuje gdzie jest pierwszy przystanek (nazywa się Rondo Kaponiera) , ale drugi jest 300m dalej (Most teatralny). Autobus to 78 (przystanek na którym trzeba wysiąść nazywa się Piątkowska. Na stronie która podana jest w pierwszym poście, jest zakładka dojazd i tam zaznaczony jest przystanek 78. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olekdom Napisano 10 Października 2006 Share Napisano 10 Października 2006 Powtarzam swoje pytanie: 2. Pytanie do Nepenti- jakie będziecie mieli rośliny na sprzedaż i w jakich rozmiarach?? Ostatnio to już po nocach nie śpię tylko myślę o tym co kupię i co wogóle będzie dostępne... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szafran Napisano 10 Października 2006 Autor Share Napisano 10 Października 2006 Też jestem ciekawy jakie rośliny będą do kupienia. A czy na tej giełdzie Nepenti mogłoby zrobić tak samo jak na tej w Świętochłowicach, tzn. 10% rabtu jeżeli poda się swoją nazwę użytkwnika i jakiś kod, a moderatorzy 20% Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moori Napisano 11 Października 2006 Share Napisano 11 Października 2006 nie chcę siać strachu ale o ile mi wiadomo obecność Nepenti w Poznaniu stoi pod wielkim znakiem zapytania. Ja tam chyba nawet dam na tacę za powodzenie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 11 Października 2006 Share Napisano 11 Października 2006 Moim znaniem nepenti tylko będzie w miare normalne z roślinami. Chodzi mi o to że jak widziałem w galeri mało bedzie owadozerów na wystawie więc jak nie bedzie nepenti to nie wiem po co jechać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
driver Napisano 11 Października 2006 Share Napisano 11 Października 2006 Ja bylem na poprzedniej gieldzie chyba tej samej;p bo to samo miejsxce itd i rzeczywiscie cos wybrac bylo baaaaardzo trudno wszystko to podstawowe gatunki byly... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olekdom Napisano 11 Października 2006 Share Napisano 11 Października 2006 To może ktoś z Nepenti napisze czy pojawią się na giełdzie czy nie??? Bo jak nie to nie ma po co jechać... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Lesiuk Napisano 11 Października 2006 Share Napisano 11 Października 2006 Lukasz_Nepenti napisał: Tak, po namowach we Wroclawiu pojawimy sie i na tej gieldzie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olekdom Napisano 11 Października 2006 Share Napisano 11 Października 2006 I taka odpowiedź mnie satysfakcjonuje Nawet jakby nepenti się nie pojawiło to pojadę choćby z ciekawości zobaczyć jakie będą mieli pająki, rośliny itp. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moori Napisano 12 Października 2006 Share Napisano 12 Października 2006 Mariusz problem polega na tym, że mimo wcześniejszych deklaracji Łukasza we wtorkowej rozmowie to On osobiście zasiał ziarno niepewności we mnie. Nie było to spowodowane brakiem chęci pojawienia sie w Poznaniu a "problemami technicznymi". Dzisiaj dzwonię do Kasi więc jak tylko cos będę wiedział zamieszcze w tym poście Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olekdom Napisano 12 Października 2006 Share Napisano 12 Października 2006 No to jak w końcu będzie??!! Giełda już za dwa dni a jeszcze nie wiadomo czy nepenti się pojawi... Żądam odpowiedzi!! Jeszcze dziś!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surivitna Napisano 12 Października 2006 Share Napisano 12 Października 2006 Słuchajcie, ogólnie to trochę wtopa, ale ja też zostałem doinformowany, że prawdopodobnie nie będzie Nepenti w Poznaniu. Przyznam się, że już zaplanowaną miałem sobotę, ale w takiej sytuacji to chyba nie pojadę Jeżeli ma ktoś bardziej konkretne info to dajcie tu w końcu, bo sobota to już pojutrze Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olekdom Napisano 12 Października 2006 Share Napisano 12 Października 2006 A z kąd masz takie informacje?? Szkoda...już miałem odłożoną kasę i planowałem kupić kilka nowych roślin...Najgorsze jest to że nikt z Nepenti nawet nie prubuje tego wytłumaczyć... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moori Napisano 13 Października 2006 Share Napisano 13 Października 2006 Ostateczną odpowiedź będę miał dzisiaj około 15 od Kasi, więc z pierwszej ręki. Oczywiście zaraz potem pojawi sie informacja tutaj. Trzymajcie kciuki. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi