Skocz do zawartości

Giełda W Poznaniu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Z dworca głównego nie da się dojechać tramwajem (remonty) :wacko: Co do autobusu nie dokładnie się orientuje gdzie jest pierwszy przystanek (nazywa się Rondo Kaponiera) , ale drugi jest 300m dalej (Most teatralny). Autobus to 78 (przystanek na którym trzeba wysiąść nazywa się Piątkowska. Na stronie która podana jest w pierwszym poście, jest zakładka dojazd i tam zaznaczony jest przystanek 78.

Odnośnik do odpowiedzi

Też jestem ciekawy jakie rośliny będą do kupienia. A czy na tej giełdzie Nepenti mogłoby zrobić tak samo jak na tej w Świętochłowicach, tzn. 10% rabtu jeżeli poda się swoją nazwę użytkwnika i jakiś kod, a moderatorzy 20%

Odnośnik do odpowiedzi

Mariusz problem polega na tym, że mimo wcześniejszych deklaracji Łukasza we wtorkowej rozmowie to On osobiście zasiał ziarno niepewności we mnie. Nie było to spowodowane brakiem chęci pojawienia sie w Poznaniu a "problemami technicznymi". Dzisiaj dzwonię do Kasi więc jak tylko cos będę wiedział zamieszcze w tym poście

Odnośnik do odpowiedzi

Słuchajcie, ogólnie to trochę wtopa, ale ja też zostałem doinformowany, że prawdopodobnie nie będzie Nepenti w Poznaniu. Przyznam się, że już zaplanowaną miałem sobotę, ale w takiej sytuacji to chyba nie pojadę :( Jeżeli ma ktoś bardziej konkretne info to dajcie tu w końcu, bo sobota to już pojutrze ;)

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.