surivitna Napisano 13 Października 2006 Share Napisano 13 Października 2006 No to czekamy i trzymamy kciuki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olekdom Napisano 13 Października 2006 Share Napisano 13 Października 2006 Ja się modlę o to żeby nepenti przyjechało do Poznania!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moori Napisano 13 Października 2006 Share Napisano 13 Października 2006 Najnowsze wieści są takie. Łukasz nie odbiera telefonu i ... albo Kasia oddzwoni do mnie jak sie czegoś dowie albo któreś z Nich pojawi sie wieczorem na forum z odpowiedzia na nurtujące nas pytanie. No ni c pozostaje nam czekać. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surivitna Napisano 13 Października 2006 Share Napisano 13 Października 2006 Jak w dobrym thrillerze... Trzymają nas w napięciu do samego końca Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olekdom Napisano 13 Października 2006 Share Napisano 13 Października 2006 Mam nadzieję że zakończenie będzie szczęśliwe... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Yasioo_Nepenti Napisano 13 Października 2006 Share Napisano 13 Października 2006 http://www.nepenti.pl/forum/index.php?showtopic=3177 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n@uRiQo. Napisano 13 Października 2006 Share Napisano 13 Października 2006 No to NEPENTI nie bedzie w Poznaniu. Mi tam nie zależy i tak daleko mieszkam, ale bardzo wam współczuje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mangusta Napisano 13 Października 2006 Share Napisano 13 Października 2006 szkoda, ze nie bedzie Nepenti, ale i tak warto się wybrac na tą wystawę. Czy ktos jeszcze jednak idzie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szafran Napisano 13 Października 2006 Autor Share Napisano 13 Października 2006 Ja będę napewno, mimo tego, że Nepenti się nie pojawi, a szkoda Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
surivitna Napisano 13 Października 2006 Share Napisano 13 Października 2006 tyle w tym temacie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mangusta Napisano 14 Października 2006 Share Napisano 14 Października 2006 No byłam na tej wystawie... tragedia... Ja rozumiem, ze hufiec zhp chce sobie zarobić, ale jak mozna trzymac zwierzeta zamkniete w pudełeczkach do surówek?!?! Lezy tam taki wąż zwinięty w supełek i ledwie dycha... a jaszczurka ma tylko tyle miejsca, by łapką ruszac... owadożery obecne były na dwóch stolikach, o stanie roślin może pomilczę... czy jeszcze ktos z forumowiczów tam był? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olekdom Napisano 14 Października 2006 Share Napisano 14 Października 2006 Mangusta a jakie były ceny tych roślin?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matek# Napisano 14 Października 2006 Share Napisano 14 Października 2006 Szkoda, że nepenti nie było w Poznaniu, bo by mieli darmową reklame w TVP1, a tak to pokazali jakieś cebulki i mieczyki kwitnące jesienią oraz fajnie wymodelowane drzewka. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mangusta Napisano 14 Października 2006 Share Napisano 14 Października 2006 to były głównie najpopularniejsze odmiany. O ile pamiętam: tłustosze 5-7 zł (całkiem ładne), dzbaneczniki rozmiar ok. s, jeden góra dwa małe dzbanki - chyba 25, capensisy, bez kropelek, choć w doniczce sporo roslinek 15-20 zł, rosiczki binaty, dośc duże, bez kropelek 25 zł (zapytałam o cene binat, a pani natychmiast poprawiła mnie, że to dragony...), muchołówki, tak z 8-10 wąziutkich listków, może ze dwie-trzy pułapki, 20-25 zł Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szafran Napisano 6 Listopada 2006 Autor Share Napisano 6 Listopada 2006 Żeby nie zakładać nowego tematu piszę tutaj. Następna giełda w Poznaniu odbędzie się 2 grudnia. Czy Nepenti zjawi się na tej giełdzie? Strona www.ezoo.pl powinna być niedługo zaktualizowana, ale już mówię, że giełda odbędzie się w tym samym miejscu co poprzednio. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi