Skocz do zawartości

Giełda W Poznaniu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Najnowsze wieści są takie. Łukasz nie odbiera telefonu i ... albo Kasia oddzwoni do mnie jak sie czegoś dowie albo któreś z Nich pojawi sie wieczorem na forum z odpowiedzia na nurtujące nas pytanie. No ni c pozostaje nam czekać.

Odnośnik do odpowiedzi

No byłam na tej wystawie... tragedia... Ja rozumiem, ze hufiec zhp chce sobie zarobić, ale jak mozna trzymac zwierzeta zamkniete w pudełeczkach do surówek?!?! Lezy tam taki wąż zwinięty w supełek i ledwie dycha... a jaszczurka ma tylko tyle miejsca, by łapką ruszac...

owadożery obecne były na dwóch stolikach, o stanie roślin może pomilczę...

czy jeszcze ktos z forumowiczów tam był?

Odnośnik do odpowiedzi

to były głównie najpopularniejsze odmiany. O ile pamiętam: tłustosze 5-7 zł (całkiem ładne), dzbaneczniki rozmiar ok. s, jeden góra dwa małe dzbanki - chyba 25, capensisy, bez kropelek, choć w doniczce sporo roslinek 15-20 zł, rosiczki binaty, dośc duże, bez kropelek 25 zł (zapytałam o cene binat, a pani natychmiast poprawiła mnie, że to dragony...), muchołówki, tak z 8-10 wąziutkich listków, może ze dwie-trzy pułapki, 20-25 zł

Odnośnik do odpowiedzi

• 4 weeks later...

Żeby nie zakładać nowego tematu piszę tutaj. Następna giełda w Poznaniu odbędzie się 2 grudnia. Czy Nepenti zjawi się na tej giełdzie? Strona www.ezoo.pl powinna być niedługo zaktualizowana, ale już mówię, że giełda odbędzie się w tym samym miejscu co poprzednio.

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.