moori Napisano 7 Listopada 2006 Share Napisano 7 Listopada 2006 superancko, ja już się piszę na giełdę i zapewniam miejsce w samochodzie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brzewa Napisano 7 Listopada 2006 Share Napisano 7 Listopada 2006 Jeśli Nepenti potwierdzi swój udział w tej giełdzie na pewno się tam zjawię. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mangusta Napisano 8 Listopada 2006 Share Napisano 8 Listopada 2006 już gdzies na tym forum pisałam na ten temat, ale się powtórzę: bardzo chciałabym, by Nepenti pojawiła się w Poznaniu, ale ze wzgledu na niehumanitarne przetrzymywanie zwierząt na wystawie ezoo bardzo prosze, by nie przyjeżdżali na owa "wystawę".Każdy, kto ma serce, będzie to miejsce omijał szerokim łukiem i bojkotował tych "hodowco-wystawców". Nie można wspierać kogoś, kto tak traktuje żywe (czy raczej: półżywe) zwierzęta. A Nepenti zapraszamy np,. na teren Targów :) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poll Napisano 8 Listopada 2006 Share Napisano 8 Listopada 2006 A można wiedzieć czy Nepenti kiedykolwiek pojawi się w Tarnowie bądź jego okolicach ? Bardzo by mi to ułatwiło sprawę związaną z nabyciem nowych ciekawych gatunków roślin, tym bardziej że widzi się sprzedawaną roślinę a nie kupuje 'w ciemno'. Pozdrawiam i czekam na wizytę w Tarnowie bądź okolicach Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 8 Listopada 2006 Share Napisano 8 Listopada 2006 Mozemy tam wpasc przejazdem i dostarczyc Wam rosliny, ale miloby bylo jakby znalazlo sie choc z 10 chetnych to pojdziemy chociaz na kawe i pogadamy chwile Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brzewa Napisano 8 Listopada 2006 Share Napisano 8 Listopada 2006 Super. Pierwszym chętnym jestem ja. Nareszcie będę miał możliwość spotkania się w Wami, porozmawiania i odebrania zamówionych roślin. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
driver Napisano 8 Listopada 2006 Share Napisano 8 Listopada 2006 Ciesze sie ze nie wiem<> wreszcie nepenti na polnocy jupiii:D BEDE NA PEWNO:D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moori Napisano 9 Listopada 2006 Share Napisano 9 Listopada 2006 w takim razie i ja dla pewności potwierdzam swoją obecność Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BugKiller Napisano 17 Listopada 2006 Share Napisano 17 Listopada 2006 Przejazdem tzn. że będziecie mieli swoje stanowisko czy tylko umówimy się gdzieś na odbiór roślin i tyle?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 17 Listopada 2006 Share Napisano 17 Listopada 2006 Ale Panie Łukaszu na 100%??? Ja będe na 110% Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi