happysad Napisano 8 Października 2006 Autor Share Napisano 8 Października 2006 Źle widzisz ;] Nigdzie niemam glonów Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 8 Października 2006 Share Napisano 8 Października 2006 Bardzo ładna hodowla.....ale najbardziej to dzbanecznik mi się podoba Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszG Napisano 8 Października 2006 Share Napisano 8 Października 2006 3 zdjecie od gory oraz 6 według mnie wysmienicie widac glony ale nie sa one tak dobrze widoczne gołym okiem zrob zdjecie z lampa błyskowa a zobaczysz o co mi chodzi, możliwe że miałes zle wyjałowiony torf albo przeadnie go moczysz, ja bym to na twoim miejscu zebrał bo młode rosiczki nie lubią glonów Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marta Napisano 8 Października 2006 Share Napisano 8 Października 2006 Na 3 na pewno glony, na 6 to jeszcze można się spierać... No chyba, że razem z Sethem mamy omamy wzrokowe... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happysad Napisano 8 Października 2006 Autor Share Napisano 8 Października 2006 E tam, ja zawsze lubiłem glony ;] Nic mi nigdy niezrobiły, a niech sproboją Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chicken Napisano 8 Października 2006 Share Napisano 8 Października 2006 Mi to nie przeszkadza czy tam są glony czy ich nie ma . Wszystko mi jedno . Galeria bardzo ładna masz już nasionka drosery capensis ?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
happysad Napisano 8 Października 2006 Autor Share Napisano 8 Października 2006 Bede miał za pare dni, kilka tysięcy;] Poźniej aliciae x venusta Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszG Napisano 8 Października 2006 Share Napisano 8 Października 2006 Glony może nie przeszkadzają ale potrafia zniszczyć malutkie kiełkujace roslini, wiekszym okazom raczej nic z ich strony nie grozi. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi