Czatol Napisano 7 Października 2006 Autor Share Napisano 7 Października 2006 A czy świetlówki 2x po 40 W (około po 100 cm) wystarczy na rosiczki, w przyszłości licze że bede mieć teren 60 x 110 cm na rosiczki, czy te 2 świetlówki wtedy to nie bedzie za mało ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shapi Napisano 7 Października 2006 Share Napisano 7 Października 2006 zależy ile rosiczek ale, wg mnie bezproblemowo wystarczą Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n@uRiQo. Napisano 7 Października 2006 Share Napisano 7 Października 2006 Raczej nie swietlowki duzo daja swiatła... Bylem wczoraj w PRAKTIKERZE to jak popatrzalem na nia okiem to potem nic nie wiedzialem przez 5 minut "osleplem" 2 wystarcza na bank Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
junior Napisano 7 Października 2006 Share Napisano 7 Października 2006 ja hoduje swoją dm Regular form na północnym oknie ma 2-3 godziny pod 60 watt dziennie i jest ok:) rosiczki też teraz stoją na pólnocnym oknie bo za zimno ju na dworku, chyba wystawie dorosłą dm w akwa na balkon Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czatol Napisano 13 Października 2006 Autor Share Napisano 13 Października 2006 Witam ponownie. Były już tematy o oświetleniu ale chciałbym zapytać. Które Świetlówki z Nepenti były by najlepsze dla mnie (czytając poprzednie posty) - 2 różne po 40 W do 105 cm ? Jeśli znacie lepsze do napiszcie ponieważ wkrótce kupuje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi