vireq Napisano 22 Października 2006 Share Napisano 22 Października 2006 W sobotę 4 listopada 2006 r. odbędzie się IV Giełda Terrarystyczna Zwierząt Egzotycznych. Na 3 poprzednich edycjach giełdy, hodowcy z Nepenti.pl nas odwiedzili. Miejmy nadzieję, ze tym razem też nas nie zawiodą? Więcej informacji na oficjalnej stronie giełdy http://www.gtzewr.republika.pl/. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poll Napisano 22 Października 2006 Share Napisano 22 Października 2006 Nawet na pierwszym zdjęciu na stronie w oddali widac baner nepenti.pl I o TO chodzi Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vireq Napisano 24 Października 2006 Autor Share Napisano 24 Października 2006 Nepenti.pl, przyjedziecie ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 25 Października 2006 Share Napisano 25 Października 2006 Ja raczej się nie pojawie... zbieram kasę na następną giełdę w Świętochłowicach Ale czekamy na fotki z Rybnika Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majkel Napisano 27 Października 2006 Share Napisano 27 Października 2006 Ja na 99% przyjadę. Kto jeszcze będzie i jak sięrozpoznamy???? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 30 Października 2006 Share Napisano 30 Października 2006 Bedziemy, ponownie mozna skladac rezerwacje na wystawa@nepenti.pl To juz ostatnia wystawa w tym roku na jakiej bedziemy, wiec zapraszam serdecznie. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 4 Listopada 2006 Share Napisano 4 Listopada 2006 Niestety mam zle wiesci. Ta nagla zima i zmiana warunkow spowodowala, iz musimy na szybko konczyc szklarnie dla kapturnic, a 2 pracownikow dzis przyszlo ze zwolnieniem i teraz lezy odlogiem w lozku na "chorobowym". Niestety mimo ogromnych checi nie damy rady przyjechac na wystawe. Najmocniej Was przepraszam, ale sila wyzsza. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi