Heimdall Napisano 11 Listopada 2006 Share Napisano 11 Listopada 2006 Oto mutacja jednej z pułapki mojej muchołówki royal red: Co na to powiecie? Nie zorbiłem fotki jak się rozwijała, ale śmniesznie wyglądała Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 11 Listopada 2006 Share Napisano 11 Listopada 2006 Fajne :) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziki Napisano 11 Listopada 2006 Share Napisano 11 Listopada 2006 dosyć ciekawa mutacja.... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matek# Napisano 11 Listopada 2006 Share Napisano 11 Listopada 2006 Nic oryginalnego Widziałem już kilka takich mutacji. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moof Napisano 11 Listopada 2006 Share Napisano 11 Listopada 2006 ciekawa mutacja... fajnie to wygląda. ale czy znasz taką opcję jak wyostrzanie albo wzbogacanie kolorów? w irfanview osiągnąłem w 5s stosunkowo wyraźny obraz. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 11 Listopada 2006 Autor Share Napisano 11 Listopada 2006 Słuchaj, to było na szybko robione i nie chce mi się bawić w takie szczegóły, ja mam mase innych ważniejszych spraw pozdrawiam ps. matek, jak widziałeś i nie amsz nic nowego do powiedzenia to niepisz, proste... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bzyki Napisano 18 Lutego 2007 Share Napisano 18 Lutego 2007 fajna mutacja ładnie wygląda Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
minuu Napisano 18 Lutego 2007 Share Napisano 18 Lutego 2007 fajna mutacja ładnie wygląda ty musisz odkopywać te stare tematy?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi