Lukasz_Nepenti Napisano 8 Lutego 2006 Share Napisano 8 Lutego 2006 Na odpowiedz bedzie trzeba poczekac do pokazania sie kwiatu, ale moim zdaniem jest to p.weser. Patrz aby Twoje zdjecie nie mialo wiekszej rozdzielczosci niz 800/600. Obecnie aby nie psuc widoku na forum, obrazki sa widoczne po nacisnieciu na link. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tientomato Napisano 9 Października 2006 Share Napisano 9 Października 2006 Nie będe zakładał nowego tematu na jedno pytanie, więc zadam je tutaj: Czy jest sens dokarmiać Tłustosza Laueana, jeśli są 3 małe listki (zamówiłem rozmiar XS) i widoczne na nich "igiełki"? Czy taki tłustosz w ogóle wsysnie cokolwiek z tych muszek owocówek? Zauważyłem też, że rozwijają się nowe listki. Pozdrawiam - Tientomato. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 9 Października 2006 Share Napisano 9 Października 2006 jesli jest klej to tak Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tientomato Napisano 11 Października 2006 Share Napisano 11 Października 2006 Pytam bo właśnie nie ma kleju na tłustoszu.. Są widoczne tylko igiełki. Co mogę zrobić aby pojawiła się ciecz? Założyłem już worek, podlewam gdzieś raz na 3 dni, aby podłoże było stale wilgotne. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koleta Napisano 11 Października 2006 Share Napisano 11 Października 2006 Może za mało światła? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi