Turim Napisano 14 Listopada 2006 Share Napisano 14 Listopada 2006 10 grudnia w Świętochłowicach odbędzie się giełda terrarystyczna. Oprócz zwierząt terrariowych i akcesoriów do ich hodowli można tam kupić rośliny owadożerne. Nie wiem jeszcze czy Nepenti będzie. Proponuję zrobić tam zlot hodowców (drugi już ), którzy mają niedaleko, ewentualnie są gotowi tam dojechać. Wszelkie szczegóły gdzie to jest i jak tam dojechać są tu: http://forum.arachnea.pl/viewtopic.php?p=85789#85789 i tu: http://www.terrarium.com.pl/forum/viewtopic.php?t=39095 Ja w Katowicach będę około 8, spotykamy się na dworcu PKP pod zegarem i z tamtąd idziemy na autobus na 8:20. Dojazd jest łatwy, wysiadamy praktycznie pod samą giełdą. Punkt spotkania to będą schody w rogu największej sali - po wejściu do niej od razu będzie wiadomo gdzie to. Jak ktoś ma jakieś pytania, to albo tutaj albo przez gg (napisać, odpowiem jak się pojawię, poza tym czasem siedzę niewidoczny). Proponuję, by każdy zabrał za sobą jeśli ma coś na wymianę lub na sprzedaż, nie będzie trzeba za przesyłkę płacić . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angatti_Reef Napisano 14 Listopada 2006 Share Napisano 14 Listopada 2006 dlaczego to tak daleko :( :( Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 14 Listopada 2006 Share Napisano 14 Listopada 2006 Turim: pierwszy zlot był super bombowy Pamiętam do dziś Co do drugiego: na giełdzie jestem na 100%, ale czy z nepeni czy z aracheną mam dylemat... Tutaj znajomi i tam... Kto się pojawi wpisać się tu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riv Napisano 14 Listopada 2006 Share Napisano 14 Listopada 2006 Kto był ostatnio z nami napewno znowu sie pojawi Ja będę na 99% ( 1 % jak by mi coś naprawde niespodzianego wyskoczyło) :D:D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
moof Napisano 14 Listopada 2006 Share Napisano 14 Listopada 2006 Cholera ja mam trochę daleko :/ chętnie bym pojechał... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
apollo_x Napisano 17 Listopada 2006 Share Napisano 17 Listopada 2006 Czy Nepenti będą w Świętochłowicach? Mam wielką nadzieję. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 22 Listopada 2006 Share Napisano 22 Listopada 2006 No co tak mało osób? Ma się pojawić duża część foru i tyle Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 30 Listopada 2006 Share Napisano 30 Listopada 2006 ja bede na 100% bedze ze mną jeszcze kilku ziomków turim wezme ci na giełde obiecane gemmae Ps jak ktos chce sie wymienic to mam na wymiane: Sadzonki capensis allred, utricularia longofolia, utricularia bismantica, Nasiona: -drosera cpansis (typical i alba) -drosera nidiformis -drosera spaltulata Gemmae: drosera palacea spp.roseana chentnych prosze o kontakt via pw email lub gg Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czatol Napisano 30 Listopada 2006 Share Napisano 30 Listopada 2006 Ja pewnie też przyjadę, w końcu nie daleko Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BugKiller Napisano 30 Listopada 2006 Share Napisano 30 Listopada 2006 Gdzie są Świętochłowice?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 30 Listopada 2006 Share Napisano 30 Listopada 2006 ja bede na 110% tym razem juz nie bede patrzyl na zwierzaki bo znow cos mi sie spodoba i jak kupie to se problemu z tym narobie;/ hehe:) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czatol Napisano 30 Listopada 2006 Share Napisano 30 Listopada 2006 Świętochłowice są na Śląsku ;p Teraz tylko pytanie czy NEPENTI będzie, chętnie bym sobie coś zamówił Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 2 Grudnia 2006 Share Napisano 2 Grudnia 2006 A więc tak jak napisał TURIM, 8:00 pod zegarem na dworcu PKP w Katowicach. (w środku śmierdzi, ale jest cieplej ) Kto nie wie jak tam dojechać, czy ma jakieś pytania, niech pisze na gg do mnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czatol Napisano 2 Grudnia 2006 Share Napisano 2 Grudnia 2006 Ja będę na miejscu. Dłużej by było gdybym jechał do Katowic a później na Giełde Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 4 Grudnia 2006 Share Napisano 4 Grudnia 2006 Bedziemy, wiecej informacji w kalendarzu: http://www.nepenti.pl/forumpl/index.php?ac...&event_id=8 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi