Heimdall Napisano 4 Grudnia 2006 Share Napisano 4 Grudnia 2006 No i super Jutro wyśle zamówienie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czatol Napisano 4 Grudnia 2006 Share Napisano 4 Grudnia 2006 Chciałbym się zapytać. Wysłać na e-mail wystawa@nepenti.pl czy nepenti@nepenti.pl. Ten pierwszy pisze w kalendarzu a ten drugi powiedziała mi Pani na gg. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 4 Grudnia 2006 Share Napisano 4 Grudnia 2006 Ja wysyłam na wystawa@nepenti.pl Ale dopiero w środę SUPER, że będziecie! Pan Łukasz będzie osobiście? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czatol Napisano 4 Grudnia 2006 Share Napisano 4 Grudnia 2006 Ja już wysłałem na wystawa@nepenti.pl. Mam nadzieje że dotrze i jak przyjadę w niedziele nie okaże się że mail nie doszedł i przesyłki niema ;p Z tego co wiem to będzie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danon Napisano 4 Grudnia 2006 Share Napisano 4 Grudnia 2006 będe na 100% po ostatniej giełdzie tej za nic nie przepuszcze Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 4 Grudnia 2006 Share Napisano 4 Grudnia 2006 Do mojej oferty wymiany dołanczają nasiona dzbanecznikow: -veitchii x maxima x rokkoxvettchii x alata -n. ((veithii x maxima) x (rokko x veitchii)) x (spalthulata x maxima) -n. (fusca x spectabilis) x (spalthulata x veitechii) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 9 Grudnia 2006 Share Napisano 9 Grudnia 2006 tak, bede, wlasnie pakujemy Wasze zamowienia. Jezeli ktos jeszcze zapomnial to moze do mnie zadzwonic na 600252303. Do 22 bede "w roslinach" . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 10 Grudnia 2006 Share Napisano 10 Grudnia 2006 Ale było super :D Mam fotke z Rosiczką i panem Łukaszem :D Wkrótce fotki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozii Napisano 10 Grudnia 2006 Share Napisano 10 Grudnia 2006 no wlasnie, moglby ktos dac jakas relacje, zeby ludzie z polnocy znow zobaczyli co stracili ;p Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 10 Grudnia 2006 Share Napisano 10 Grudnia 2006 Fotki trochę wyszły za ciemnie, ale na szybko (co nieznaczy ładnie) rozjaśniłem <- Ja i Turim <- Ja i Bonsaii <- Ja i Riv <- Turim, Ja i Kiler_89 <- Rosiczka i Ja <- Turim i Kiler_89, podczas wykładu pana Łukasza :: <- Łukasz_Nepenti i Kiler_89 <- Ja, Łukasz_Nepenti i Kiler_89 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 10 Grudnia 2006 Share Napisano 10 Grudnia 2006 fajne szkoda ze mnie niebyło Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 10 Grudnia 2006 Share Napisano 10 Grudnia 2006 <- Zdjęcie grupowe nr. 1 (czyli: Łukasz_Nepenti, Rosiczka, Turim, Czatol, Riv, Nativ, Bonsaii, Kiler_89) <- Riv <- Zdjęcie grupowe nr. 2 <- Ja i Łukasz B) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzP.J Napisano 10 Grudnia 2006 Share Napisano 10 Grudnia 2006 macwolx: szkoda ze mnie nie bylo: lysy i koles z dredami za lopatki superkontrast Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riv Napisano 10 Grudnia 2006 Share Napisano 10 Grudnia 2006 Na giełdzie byo suuuper... Byle do następnej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shenici Napisano 10 Grudnia 2006 Share Napisano 10 Grudnia 2006 a kiedy następna ? ]:-> Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi