danon Napisano 10 Grudnia 2006 Share Napisano 10 Grudnia 2006 Riv jest wzrostu macwolxa tylko że on akurat przy tym zdjęciu zstanął sobie na schodku którego nie widać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Askanios Napisano 10 Grudnia 2006 Share Napisano 10 Grudnia 2006 Nie no ludzie litosci . Zróbcie cos blizej polnocnej granicy (bo o zrobieniu przy wschodniej to nawet nie marze) A narazie musze patrzec na zdjecia z waszego super udanego spotkania i sie dolowac Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shapi Napisano 11 Grudnia 2006 Share Napisano 11 Grudnia 2006 Widać ze jest po giełdzie... wszyscy robią aktualki w listach. Może i ja się kiedyś wybiorę? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BugKiller Napisano 11 Grudnia 2006 Share Napisano 11 Grudnia 2006 Dlaczego nepenti nie jeździ na giełdy na północny wschód?? Do Poznania na przykład to tylko przyjadą dadzą i odjadą, a tak to inni tylko capensisy sprzedają. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszG Napisano 11 Grudnia 2006 Share Napisano 11 Grudnia 2006 Fakt przydała by sie jakas giełda bliżej, np. Wrocław albo Poznań tam jeszcze mogłbym sie wybrac, bo Katowice to troche za daleko. Fajnie że umieściliście troche zdjec przynajmniej wiem z kim rozmawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n@uRiQo. Napisano 13 Grudnia 2006 Share Napisano 13 Grudnia 2006 Gdybym nie czytał wszystkich postów to stwierdził bym, że Riv jest mneijsza od Macka ale to troszke niemożliwe ! Btw Maciek co ty z włosami zrobiles ? Metal na łyso Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riv Napisano 13 Grudnia 2006 Share Napisano 13 Grudnia 2006 Koniec zamieszania... Nie chodziło o to ze nie chciałm tych postów( i nigdzie tak nie napisałam) tylko to nie miejsce na rozmowę o mnie Osobiscie nic do tych postów nie mam. No ale porządek musi być Sama żadnego posta nie usunełam. To tyle w drodze wyjaśnienia. Jeden głupi offtop a tyle zamieszania Troszke głupio wyszło. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 14 Grudnia 2006 Share Napisano 14 Grudnia 2006 Zauważyłem, że nad p. Łukaszem wyszło na zdjęceiu grupowym nr 1 kółeczko Wygląda jak święty :: Dodam, że najważniejsze jest ostatnie foto... Bezcenne! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psuja Napisano 18 Grudnia 2006 Share Napisano 18 Grudnia 2006 Musze poprosić brata, żeby zabrał mnie ze soba na nastepną giełde Juz nawet wiem co sobie kupie. A z waszych fotek wynika za na giełdzie w Świętochłowicach świetnie się bawiliście! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 4 Stycznia 2007 Share Napisano 4 Stycznia 2007 Pewnie, inna sprawa, ze my musimy jechac w nocy zeby zdarzyc i wygladamy potem jak potwory, ale i tak warto sie spotkac i choc chwile porozmawiac. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 3 Lutego 2007 Share Napisano 3 Lutego 2007 czas szybko leci i nadal nie wiem dokladnie kiedy ma byc nastepna gielda;/ jesli ktos wie to mogl by zrobic nowy temat lub napisac tu kiedy sie odbedzie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 3 Lutego 2007 Share Napisano 3 Lutego 2007 JA cZekam na Poznań. P.S 3 razy miała byc ale mam nadzieje ze raz wypali Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 3 Lutego 2007 Share Napisano 3 Lutego 2007 Jak będzie, to na pewno będzie noey temat Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 3 Lutego 2007 Share Napisano 3 Lutego 2007 ja bym wolal wiedziec juz bo pod koniec tygodnia chyba wyjezdzam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 3 Lutego 2007 Share Napisano 3 Lutego 2007 To organiuzuje pewna osoba i podaje ok 2 tyg przed :: lolu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi