ozii Napisano 6 Lutego 2007 Share Napisano 6 Lutego 2007 Polnoc tez moze ponarzekac? ;-) tez bym chetnie pojechal na jakas taka gielde, ale na polnocy to niemozliwe, dlatego chcialbym aby w wakacje zostal zorganizowany jakis zlot, czy cos takiego... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Riv Napisano 7 Lutego 2007 Share Napisano 7 Lutego 2007 Gdziekolwiek by się to nie odbywało zawsze znajdzie się ktoś będzie miał dalej. Ja ma fuksa bo mam blisko, ale gdyby to się odbywało gdzieś dalej to sama bym strasznie narzekała Tak jak narzekam że do nepenti mam daleko Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mangusta Napisano 7 Lutego 2007 Share Napisano 7 Lutego 2007 W Polsce głowne miejsca giełd to Świętochłowice, Rybnik i Poznań 3 marca jestw Ostravie w Czechach, gdzie się wybieram haha, Poznań, tylko jakos ani widu, ani słychu, by taka wystawa się tu miała odbyć.. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 7 Lutego 2007 Share Napisano 7 Lutego 2007 Oj wcale tak blisko nie mamy musimy jechać 2 busami Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 8 Lutego 2007 Share Napisano 8 Lutego 2007 no ja musze az 10 minut pieszo isc Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 9 Lutego 2007 Share Napisano 9 Lutego 2007 dobra znam termin na 70% 17 marca (sobota) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 9 Lutego 2007 Share Napisano 9 Lutego 2007 skad masz takie informacje? a 30% to chyba narazie w kosmosie gdzies zostalo :> Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 9 Lutego 2007 Share Napisano 9 Lutego 2007 ozii- Chcieć a móc to 2 inne sprawy Lecz mówi sie trudno. Już nawet nie mam ochoty o tym myśleć! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi