Skocz do zawartości

Ankieta - Mini Badanie Środowiskowe

Angatti_Reef

Rekomendowane odpowiedzi

Niom, trzeba by było wtedy zmodernizować istniejącą - zwłaszcza część III i niektóre pytania z całości.

No chyba żeby potraktować osobę pracującą w kwiaciarni jako potencjalnego nabywcę, ale jako pojedynczą osobę, nie przedstawiciela firmy. Najlepiej byłoby przeprowadzić próbną ankietę - wtedy większość ewentualnych niedociągnięć "wyjdzie w praniu".

Odnośnik do odpowiedzi

• 2 months later...
  • Odpowiedzi 43
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

dobra niechce robić off topu ale nie moge sie powstrzymać ... w jednej kwiaciarni jak chciałem kupić kwaśny torf o ph 4-4,5 to góściówa powiedziała że takiego jeszcze nie widziała ... xD

Odnośnik do odpowiedzi

• 2 months later...

no wiec co jest każdy chciał ankiete a wyników jak nie było tak niema :(

ja dopiero teraz rusze z ankietą tylko czekam na odpowiedz Łukasza

edit: chodził ktos z ankietą??

Edytowane przez jkwiatek
Odnośnik do odpowiedzi

ja byłam w 10 kwiaciarniach, w 5 mnie odesłano ze oni nie zajmują się takimi roślinami, w 2 Panie po drugim pytaniu powiedziały ze nie maja czasu, a w 3 pozostałych to różnie ale żadna nie zrobiła do końca.... SZOK!!! szkoda że nie dostałam tych ulotek od Nepenti... może wtedy by to wyglądało bardziej prawdopodobnie, niż roślinki ufo o których babki nie słyszały....

pozdrawiam

Odnośnik do odpowiedzi

• 3 weeks later...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.