tofik Napisano 20 Listopada 2006 Share Napisano 20 Listopada 2006 Niom, trzeba by było wtedy zmodernizować istniejącą - zwłaszcza część III i niektóre pytania z całości. No chyba żeby potraktować osobę pracującą w kwiaciarni jako potencjalnego nabywcę, ale jako pojedynczą osobę, nie przedstawiciela firmy. Najlepiej byłoby przeprowadzić próbną ankietę - wtedy większość ewentualnych niedociągnięć "wyjdzie w praniu". Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 21 Stycznia 2007 Share Napisano 21 Stycznia 2007 odgrzebuje temat ....... wyszło coś z tego???jakie wyniki???? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturMaly Napisano 21 Stycznia 2007 Share Napisano 21 Stycznia 2007 Czy mógłby ktoś jeszcze raz zamieścić kwestionariusz?? z chęcią bym dał tą ankietę do wypełnienia osobą w kwiaciarniach... Ciekawe jakie były by efekty Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 21 Stycznia 2007 Share Napisano 21 Stycznia 2007 jest na pierwszej stronie do pobrania a jak coś to daj maila to ci wyśle Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturMaly Napisano 21 Stycznia 2007 Share Napisano 21 Stycznia 2007 No właśnie nie mogę pobrać :/ a mail to arturmaly5@tlen.pl z góry THX Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BugKiller Napisano 21 Stycznia 2007 Share Napisano 21 Stycznia 2007 jkwiatek, proszę wyślij mi na dog.in.the.fog@neostrada.pl Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 21 Stycznia 2007 Share Napisano 21 Stycznia 2007 ale chłopakio nie róbcie off topu PW wystarczy napisać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturMaly Napisano 21 Stycznia 2007 Share Napisano 21 Stycznia 2007 Wydrukowałem sobie 15sztuk i jutro idę do kwiaciarni.. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 21 Stycznia 2007 Share Napisano 21 Stycznia 2007 powodzenia ....napisz wyniki na forum :) ja idę w srodę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlos10 Napisano 21 Stycznia 2007 Share Napisano 21 Stycznia 2007 dobra niechce robić off topu ale nie moge sie powstrzymać ... w jednej kwiaciarni jak chciałem kupić kwaśny torf o ph 4-4,5 to góściówa powiedziała że takiego jeszcze nie widziała ... xD Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 29 Marca 2007 Share Napisano 29 Marca 2007 (edytowane) no wiec co jest każdy chciał ankiete a wyników jak nie było tak niema ja dopiero teraz rusze z ankietą tylko czekam na odpowiedz Łukasza edit: chodził ktos z ankietą?? Edytowane 29 Marca 2007 przez jkwiatek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angatti_Reef Napisano 29 Marca 2007 Autor Share Napisano 29 Marca 2007 ja byłam w 10 kwiaciarniach, w 5 mnie odesłano ze oni nie zajmują się takimi roślinami, w 2 Panie po drugim pytaniu powiedziały ze nie maja czasu, a w 3 pozostałych to różnie ale żadna nie zrobiła do końca.... SZOK!!! szkoda że nie dostałam tych ulotek od Nepenti... może wtedy by to wyglądało bardziej prawdopodobnie, niż roślinki ufo o których babki nie słyszały.... pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 29 Marca 2007 Share Napisano 29 Marca 2007 Angatti_Reef - no widać że ludzie nie mają pojęcia ale ulotki by może pomogły bo bo wiedzieli co sie od nich chce trzymajcie kciuki za mnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 17 Kwietnia 2007 Share Napisano 17 Kwietnia 2007 odświeżam temat a mianowicie: ma ktoś tą ankietę na komputerze bo po formacie kompa jestem i mi znikło jeżeli ktoś ma to proszę o kontakt ze mną gg 7989289 mail jarek1992@wp.pl z góry dziękuje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi