Gość Kajak Napisano 18 Listopada 2006 Share Napisano 18 Listopada 2006 Oto moje storczyki i dzbaneczniki i rosiczki:P Dzbaneczniki i rosiczki Storczyki i to narazie wszystko co narazie manm mam nadzieje ze hodowla sie poszezy:P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angatti_Reef Napisano 18 Listopada 2006 Share Napisano 18 Listopada 2006 zapomniales ze masz jeszcze kapturnice? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kajak Napisano 18 Listopada 2006 Share Napisano 18 Listopada 2006 Nom :P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olekdom Napisano 18 Listopada 2006 Share Napisano 18 Listopada 2006 A co masz w tym plastikowym pudełku?? Ładne storczyki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n@uRiQo. Napisano 18 Listopada 2006 Share Napisano 18 Listopada 2006 @olekdom W plastikowym pudelku trzyma jakbla, żeby muszki owocowki powstały @kajak Ale masz bałagan w pokoju P.S Fajne roslinki ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kajak Napisano 18 Listopada 2006 Share Napisano 18 Listopada 2006 dzieki za ten pozadek a pudelka stoja zeby bylu muszki taj jak mowil n@uRiQo:D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo_constantine Napisano 18 Listopada 2006 Share Napisano 18 Listopada 2006 Na storczkach się nie znam ale faktcznie - ładne A apropos dzbanecznika - bo na ten temat mogę się wypowiedzieć - na prawde bardzo ładny. Hodujesz go przy oknie? Spryskujesz go czy wisi sobie pod sufitem bez specjalnych pielęgnacji? Jeszcze jedno pytanie. Te wszystkie dzbanki urosły u CIebie? Jakoś nie miałem szczęscie w hodowli dzbaneczników w pokojowych warunkach. Dlatego właśnie mam dla nich terrarium PS. Powodzenia w hodowli Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kajak Napisano 19 Listopada 2006 Share Napisano 19 Listopada 2006 Po pierwsze trzymam go przy oknie wisi na sznurku na scianie a dzbanki juz byly. Spryskuje go 3 razy dzienie i nic wiecej przynim nie robie i jeszcze wiadomo muchymu daje:D ale teraz cos sie zaczeło z nim dziac poniewaz dzbanki mi gnija:(( Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi