Angatti_Reef Napisano 19 Listopada 2006 Share Napisano 19 Listopada 2006 Byłam na strychu u tesciowej zobaczyć moje śpiące Sarracenie, a tu lipa one nie śpia a wręcz wypuszczają nowe kaptury i łapią muchy . co mam zrobić by zechciały sie przezimować. dodam, że na tym strychu jest diabelnie zimno i panuje półmrok, one stoją na pd-wsch parapecie. jestem w szoku:( Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziki Napisano 20 Listopada 2006 Share Napisano 20 Listopada 2006 musisz dać im czas w takich warunkach napewno wejdą w okres spoczynku Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angatti_Reef Napisano 20 Listopada 2006 Autor Share Napisano 20 Listopada 2006 one sa juz 3 tyg w takich warunkach jak nie miesiac Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziki Napisano 20 Listopada 2006 Share Napisano 20 Listopada 2006 pewnie wcześniej były chodowane w domu i doświetlane.. moje stały całe lato aż do pierwszych rzymrozków na dworzu, i stopniowo weszły w ten stan Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 20 Listopada 2006 Share Napisano 20 Listopada 2006 Moje stoja prawie 1 miesiąc i dopiero teraz zaczynają zimować Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi