neo_constantine Napisano 22 Listopada 2006 Share Napisano 22 Listopada 2006 Witam Dawno nie zamieszczałem żadnych fotek w związku z tym mała rekompensata : Zdjęcie jest rozdzielczości 800x600. (przepisowo :) ) Pozdrawiam ! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 22 Listopada 2006 Share Napisano 22 Listopada 2006 Ładny, choć jak dla mnie śmieszny kwaituszek Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubczak Napisano 23 Listopada 2006 Share Napisano 23 Listopada 2006 hehe bardzo fajny kwiatek mnie nie śmieszy:P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 23 Listopada 2006 Share Napisano 23 Listopada 2006 Mi się zdaje, czy on taki jakby rozdwojony jest? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matek# Napisano 23 Listopada 2006 Share Napisano 23 Listopada 2006 Zdaje ci się to jest jego... jak by to nazwać, może ogonek. Każdy kwiat tłustosza tak ma. Czekam na zdjęcia rozwiniętego kwiatu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 23 Listopada 2006 Share Napisano 23 Listopada 2006 w galerii jest http://www.nepenti.pl/rosliny_galeria-14-1..._gypsicola.html Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi