Marek Woźny Napisano 22 Listopada 2006 Share Napisano 22 Listopada 2006 Witam Kilka zdjęć tej jednorocznej piękności ... lookajcie :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: Pzdr PS. UWAGA !!! Jak kogoś przyłapię na kradzeniu i używaniu zdjęć np. na Allegro to nogi z d..y powyrywam ... :-). Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 22 Listopada 2006 Share Napisano 22 Listopada 2006 Są przepiękne, fajnie by było gdyby moje roślinki tak wygladały.. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 22 Listopada 2006 Share Napisano 22 Listopada 2006 a nasionka pojawia sie jutro u nas w sklepie. Bardzo ladne zdjecia, oby takich wiecej. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Woźny Napisano 5 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2006 Kto zakosił fotografie ??? Pytanie oczywiście do Admina ... czyżby zdjęcia były zbyt ładne :-) proszę o wyjaśnienie sprawy ... Pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 5 Grudnia 2006 Share Napisano 5 Grudnia 2006 to jakis bład na serwerze zdiecia najlepiej upawac na imageshack albo fotosika Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Woźny Napisano 5 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 5 Grudnia 2006 Nie wierzę żeby nie można było tego naprawić :-) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszG Napisano 8 Grudnia 2006 Share Napisano 8 Grudnia 2006 to umiesc je jeszcze raz ja tez chce zobaczyć Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Woźny Napisano 8 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 8 Grudnia 2006 Prosze bardzo, dla tych co nie widzieli .... Będę musiał się pobawić w chwili wolnego czasu (bliżej nieokreślona pętla czasu :-) ), programikiem HeliconFocus, o którym była mowa na tym forum ... zdjęcia będa lepsze ... zapowiada się nowa sesja zdjęciowa :-) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszG Napisano 9 Grudnia 2006 Share Napisano 9 Grudnia 2006 Zdjecia juz działaja , bardzo ładna rosica Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angatti_Reef Napisano 9 Grudnia 2006 Share Napisano 9 Grudnia 2006 Piekne naprawde piekne, ile one maja miesiecy / latek? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzP.J Napisano 9 Grudnia 2006 Share Napisano 9 Grudnia 2006 sessifolia to roslina jednoroczna nalezy do tej sekcji co burmannii. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Woźny Napisano 9 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2006 Nasionka wysiewałem w maju tego roku :-), jak widzicie rosną szybko, jest to faktycznie roślinka jednoroczna, po wydaniu nasion obumiera, średnica roślinek to 1,5 - 2 cm. No i przetestowałem programik Helicon Focus, zobaczcie efekt : według mnie ma bardzo fajne możliwości, tylko muszę się zopatrzyć w dobry statywik i zdjątka będą jak igła ... Polecam wszystkim chcacym zrobić dobre zdjęcia ala-macro :-) Pzdr Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinS Napisano 29 Stycznia 2007 Share Napisano 29 Stycznia 2007 @gonzoblade wczoraj kupiłem na allegro 15 nasion Drosery sessilifolii, czy sprzedający o nicku Blade-MW to Ty? Mam pytanko odnośnie tej rosiczki: czy jest ona tak szybka jak D. burmanii? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzP.J Napisano 29 Stycznia 2007 Share Napisano 29 Stycznia 2007 no gonzo kosisz ladnie na tych nasionach kase Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Juliusz Napisano 29 Stycznia 2007 Share Napisano 29 Stycznia 2007 Piękne zdjęcia, śliczna rosiczka. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi