Heimdall Napisano 29 Stycznia 2007 Share Napisano 29 Stycznia 2007 Super Pretty! To z niej mam nasiona od Ciebie? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturMaly Napisano 29 Stycznia 2007 Share Napisano 29 Stycznia 2007 Efekt Helicona mi się za bardzo nie podoba, ale roślinki bardzo piękne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 29 Stycznia 2007 Share Napisano 29 Stycznia 2007 roslinki genialne !! jako ciekawostke dodam ze ona jest niemal identyczna jak burmanii a występuje baaaaardzzzooooooo daleko od niej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olgierd Napisano 29 Stycznia 2007 Share Napisano 29 Stycznia 2007 Nasionka wysiewałem w maju tego roku :-), jak widzicie rosną szybko, jest to faktycznie roślinka jednoroczna, po wydaniu nasion obumiera, średnica roślinek to 1,5 - 2 cm. No i przetestowałem programik Helicon Focus, zobaczcie efekt : według mnie ma bardzo fajne możliwości, tylko muszę się zopatrzyć w dobry statywik i zdjątka będą jak igła ... Polecam wszystkim chcacym zrobić dobre zdjęcia ala-macro :-) Pzdr No akurat to zdjęcie jest marne. Te bez obróbki są dużo ładniejsze. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi