kubczak Napisano 24 Listopada 2006 Share Napisano 24 Listopada 2006 pierwszy raz widze coś takiego http://buckeyecarnivores.com/dionaea/vftFl..._stalk_copy.jpg Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 24 Listopada 2006 Share Napisano 24 Listopada 2006 No ja też coś takiego pierwszy raz widze. a co do pytania w temacie to wydaje mi sie ze to .... muchołówka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek_91 Napisano 24 Listopada 2006 Share Napisano 24 Listopada 2006 Pierwszy raz widzę coś takiego, bardzo interesująca "roslina"?? tzn. te pędy czy pulapki czy Bog wie co to Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzP.J Napisano 24 Listopada 2006 Share Napisano 24 Listopada 2006 zmutowany ped kwiatostanowy. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 24 Listopada 2006 Share Napisano 24 Listopada 2006 Jeśli ja dobrze widzę to na tym pędzie wiszą wyciągnięte z ziemi młode muchołówki. Popatrzcie na pierwszą gałązkę(?) z prawej. to co sterczy do góry to chyba korzonek tej małej. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BugKiller Napisano 25 Listopada 2006 Share Napisano 25 Listopada 2006 Jesus Chriest. Chce mieć coś takiego Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi