Dargon14 Napisano 5 Kwietnia 2007 Share Napisano 5 Kwietnia 2007 fajna kolekcja . Nie wiem kiedy cię dogonie . A jesli to mi sie uda to napewno mi nie zakwitnie kapturnica Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tihcio Napisano 25 Kwietnia 2007 Share Napisano 25 Kwietnia 2007 Nie wiem co powiedziec... Przepikne zdiecia, powaznie! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kilof23 Napisano 12 Sierpnia 2007 Share Napisano 12 Sierpnia 2007 woow, muchołówki bajer, wielkie brawa ;P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Albi Napisano 12 Sierpnia 2007 Share Napisano 12 Sierpnia 2007 eee spoko, musiałeś te kolory szarości zrobić w jakimś programie jakim?? A co do roślinek to ja jestem fanem tłustoszy a ty masz fajniutkie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mati43 Napisano 14 Sierpnia 2007 Share Napisano 14 Sierpnia 2007 Bardzo ładne roslinki red-grean ładnie wybarwiony niema to jak magia photoshopa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszG Napisano 18 Sierpnia 2007 Share Napisano 18 Sierpnia 2007 niema to jak magia photoshopa Dlaczego uważasz że zdjęcie było korygowane photoshop-em ?? przecież tak wygląda każdy red green który ma dostęp do dużej ilości światła. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 18 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2007 MariuszG a moze jemu chodziolo o te kolorowo-szare?? Bo te w PS robiłem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi