Askanios Napisano 26 Listopada 2006 Share Napisano 26 Listopada 2006 Oto kolejna ciekawa mutacja mojej muchołówki: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 26 Listopada 2006 Share Napisano 26 Listopada 2006 No dość dziwne Mógłbyś zrobić fotkę tak z boku i od góry? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Askanios Napisano 26 Listopada 2006 Autor Share Napisano 26 Listopada 2006 Nowe nie bardzo mogę zrobić, gdyż nie mam dostępu do aparatu teraz. Ale mam jeszcze jedno zdjęcie. Jest to inny liść, ale tej samej rośliny. Tylko fota trochę rozmazana. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubczak Napisano 26 Listopada 2006 Share Napisano 26 Listopada 2006 wow!! niesamowite :blink: jak to zrobiłeś?! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 26 Listopada 2006 Share Napisano 26 Listopada 2006 Fajne Moje muchołówki jeszcze na takim punkcie nie zbzikowały. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Askanios Napisano 26 Listopada 2006 Autor Share Napisano 26 Listopada 2006 Hehe. Kwestia eksperymentowania z warunkami hodowli Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bzyki Napisano 18 Lutego 2007 Share Napisano 18 Lutego 2007 Dość orginalna mutacja miałem kiedyś inną mutację ale nie miałem aparatu. w załącznikach jest narysowana mut.bmp Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martini Napisano 18 Lutego 2007 Share Napisano 18 Lutego 2007 Fajne są te mutacje, jak doprowadzić muchołówki do takiego stanu?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bzyki Napisano 18 Lutego 2007 Share Napisano 18 Lutego 2007 mi zaczeły sie mutować przy podziale ale nie na długo były zmutowane Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek102 Napisano 19 Lutego 2007 Share Napisano 19 Lutego 2007 Ciekawa mutacja. u Ciebie bzyki niezabardzo wiadomo o co chodzi Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarus94 Napisano 19 Lutego 2007 Share Napisano 19 Lutego 2007 Super to wygląda też chce taką, ciekawe Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 10 Marca 2007 Share Napisano 10 Marca 2007 Patrzcie, jaka ja kiedyś miałem: dm musiscie sie przyjrzec zeby dostrzec ja, chodzi o te bardzo mała pułapkę Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhie Napisano 10 Marca 2007 Share Napisano 10 Marca 2007 Ciekawe jaki macie stopień promieniowania w dou :: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi