BugKiller Napisano 27 Listopada 2006 Share Napisano 27 Listopada 2006 Na www.video.google.com po wpisaniu "carnivores plants" (po francusku) lub "carnivorous plants" można znaleźć wiele ciekawych filmików na temat hodowoli owadożerów. Wszytskie po francusku ale kij. Najciekawszym i jak dla mnie szokującym jest film o hodowli pewnego Pana, to trzeba zobaczyć: http://video.google.pl/videoplay?docid=531...mp;q=carnivores Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 27 Listopada 2006 Share Napisano 27 Listopada 2006 Jeszcze malo widziales Ja bylem w mieszkaniu, w ktorym zamiast szyb w oknach byly wbudowane terraria. Jedno na drugim. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BugKiller Napisano 27 Listopada 2006 Autor Share Napisano 27 Listopada 2006 Na początku miałem właśnie taki pomysł, jak Ty mówisz, żeby swoje terra wbudować w okno, ale nie mam okno południowego niestety. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_ Napisano 27 Listopada 2006 Share Napisano 27 Listopada 2006 jakos nagrania fatalna, za bardzo ruszal kamerą i niewiele widac, jednak hodowla jak dla mnie jest imponujaca nie ma porównania do mojej (mucholowka i capensis alba) BugKiller - wydaje mi sie ze to by bylo trodne do osiagniecia w naszym klimacie i dosc drogie w wykonaniu, nie sadze by bylo łatwo ogrzac takie mieszkanie, o kosztach nie wspomne ;p chyba zeby zastosowac okna prozniowe ale troche drogie sa chyba Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BugKiller Napisano 27 Listopada 2006 Autor Share Napisano 27 Listopada 2006 Na video google w każdym nagraniu jest zmniejszana rozdzielczość, żeby się szybciej ściągało. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 27 Listopada 2006 Share Napisano 27 Listopada 2006 jakos nagrania fatalna, za bardzo ruszal kamerom i niewiele widac, jednak hodowla jak dla mnie jest imponujaca nie ma powornania do mojej (mucholowka i capensis alba) BugKiller - wydaje mi sie ze to by bylo trodne do osiagniecia w naszym klimacie i dosc drogie w wykonaniu, nie sadze by bylo łatwo ogrzac takie mieszkanie, o kosztach nie wspomne ;p chyba zeby zastosowac okna prozniowe ale troche drogie sa chyba Ja taki patent widzialem w Czechach. Za szyba od terrarium byla jeszcze druga szyba z dobrym uszczelnieniem, wiec nie ma tam problemu z ogrzewaniem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shapi Napisano 27 Listopada 2006 Share Napisano 27 Listopada 2006 ja mogę oglądać mama i brat szprechają po francusku ja sie uczę... Chociaż wolałbym po rosyjsku Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_ Napisano 27 Listopada 2006 Share Napisano 27 Listopada 2006 szprecha sie po niemiecku spika po angielsku a po francusku jak bedzie ? Łukasz - ja myslalem o calej sciance to juz trudniej by bylo zrobic, ale okna..... i bedzie git Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szamanka Napisano 27 Listopada 2006 Share Napisano 27 Listopada 2006 Jak dla mnie to średnio fajny ten filmik. To lepiej przeszklić balkon, jak ktoś ma możliwość parle'a po francusku Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi