Fannadil Napisano 28 Listopada 2006 Share Napisano 28 Listopada 2006 Drosera capensis 'alba' dzisiaj kupiona w nepenti w Warszawie: black&white ^^ Dionaea muscipula "Regular form" Zakupiona w obi (załuje że niepojechalem odrazu do nepenti tam sa bardzo ladnie i duże okazy) niewygląda najlepiej ale mysle, że sie wyliże w tej chwili zimuje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 28 Listopada 2006 Share Napisano 28 Listopada 2006 Ładna muchołówka, aż dziwne, że w OBI można taką kupić Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubczak Napisano 28 Listopada 2006 Share Napisano 28 Listopada 2006 dobry początek w doniczce, w której znajduje się capensis alba jest więcej roślin niż jedna...tak mi się wydaje... a ogólnie to bardzo ładne roślinki powodzenia w dalszej hodowli Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fannadil Napisano 28 Listopada 2006 Autor Share Napisano 28 Listopada 2006 Ładna muchołówka, aż dziwne, że w OBI można taką kupić Myśle, że trafiłem na w miare świerza dostawe ale i tak ma troche pułapki opadniete:) dobry początek w doniczce, w której znajduje się capensis alba jest więcej roślin niż jedna...tak mi się wydaje... a ogólnie to bardzo ładne roślinki powodzenia w dalszej hodowli Właśnie też mi się wydaje, że jest wiecej niz jedna a ogólnie to bardzo ładne roślinki powodzenia w dalszej hodowli Dzięki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fannadil Napisano 1 Lutego 2007 Autor Share Napisano 1 Lutego 2007 z powodu braku aparatu postanowilem pobawic sie skanerem ^^ Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Honey Napisano 1 Lutego 2007 Share Napisano 1 Lutego 2007 Na pewno jest wiecej niz jedna, zaryzykowałabym nawet stwierdzenie,że jest ich więcej niż 5 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fannadil Napisano 2 Lutego 2007 Autor Share Napisano 2 Lutego 2007 no to teraz to juz jest taka kepa ze bede musial chyba przesadzic bo sie w doniczce nei miesci Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M9o. Napisano 4 Lutego 2007 Share Napisano 4 Lutego 2007 Mam takie pytanko czy "ta" capenesis to jest rozmiar XXL taki jak jest w ofercie NEPENTI czy poorostu kupiłeś ja bezpośrdenio w sklepie i nie było zadnego okreslonego rozmiaru???? PS. CZekamy na fotki jak roślinka wyrosła M-M2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fannadil Napisano 4 Lutego 2007 Autor Share Napisano 4 Lutego 2007 niewiem jaki to rozmiar kupilem ja w sklepie nepenti Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M9o. Napisano 4 Lutego 2007 Share Napisano 4 Lutego 2007 :: POPROSTU PIĘKNA POZAZDROŚCIC M-M2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 4 Lutego 2007 Share Napisano 4 Lutego 2007 XXL na taki rozmia wygląda. Gratuluje podopiecznej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M9o. Napisano 4 Lutego 2007 Share Napisano 4 Lutego 2007 Mam jeszcze takie pytanko:D Roślinka jest PIĘKNIE wyrośnięta i wybarwiona:D Naświetlasz ją moze jeśli tak to jakie oświetlenie i gdzie stoi : * parapet (jaka wystawa) czy moze * akwarium B) THX M-M2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fannadil Napisano 4 Lutego 2007 Autor Share Napisano 4 Lutego 2007 nie no wybarwiona to ona nie jest to alba stoi na parapecie poludniowym i doswietlam zarowka energoosczedna 5000k Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M9o. Napisano 4 Lutego 2007 Share Napisano 4 Lutego 2007 No tak bo to forma green ale chodzi mi o to ze jest taka soczyście zielona jak sałatka na wiosne Poprostu piekna Ja planuje kupic i trzymać ją na zachodnim oknie ale w akwa myslisz ze mam szanse na tak piękny okazj w przyszłości wychodować w takich warunkach a wieczorem bede doświetlał lampka ale zwykło biurkową o mocy 35 W (halogenowa) narazie nie zamierzam bawić sie w jakieś skąplikowane oświetlenia. A jeśli mozna wiedzieć to ta zarówka co ją masz to jest taka zwykła przykręcona do normalnej lampki ?? Jesli masz fotke całego oświetlenie jak to wygląda bede BARDZO WDZIĘCZNY PLZ PS. Sorry ze jednym ciegiem napisane bez kropek itp. M-M2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fannadil Napisano 5 Lutego 2007 Autor Share Napisano 5 Lutego 2007 to jest zwykla lampka biurkowa z wkrecona zarowka energooszczedna philpisa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi