Kuba Napisano 30 Listopada 2006 Share Napisano 30 Listopada 2006 Czy to normalne ze D. Madagascariensis sie rozkrzewia? Moja wlaśnie sie rozdwoiła Zauważyłem to dziaj rano Fotka: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 2 Grudnia 2006 Share Napisano 2 Grudnia 2006 sądze ze przy takim pokroju jest to możliwe. Jednak czy napewno ? ciesz sie bedzesz miał 2 roslinki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszG Napisano 2 Grudnia 2006 Share Napisano 2 Grudnia 2006 Przyznaje że ciekawie to wygląda ile lat masz tą roslinke? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 3 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2006 SETH tą roślinke mam gdzieś od maja-cerwca, kupiłem ją od nepenti, przyszła jak miala ok 13 cm, a ile Nepenti ją miało to nie wiem . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler_89 Napisano 3 Grudnia 2006 Share Napisano 3 Grudnia 2006 a teraz ma ile ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 3 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2006 22-23 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi