Tomek_ Napisano 4 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 4 Grudnia 2006 ja tylko powiem ze zdjecia sa znalezione i nie wiem nic o roslinach oprocz ego co widac, nie wiem jak robione i wogole byla tylko stronka z linkami roznymi, musze ja znalesc bo ciekawe sa rzeczy a zamknolem przypadkiem ale roslinki sa super na jednym ze zdjec widaz ze to przekwitnieta mucholowka chyba, mi sie wydaje ze cos nie tak i sie nasionko po prostu nie odlaczylo :? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danon Napisano 24 Grudnia 2006 Share Napisano 24 Grudnia 2006 świetne te mutanty chiałbym takie mieć Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psuja Napisano 24 Grudnia 2006 Share Napisano 24 Grudnia 2006 Ja tez chce taką muchołówkę! Bomba! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubczak Napisano 26 Grudnia 2006 Share Napisano 26 Grudnia 2006 to mi ze starej, zciemiałej pułapki wyrosła mała muchołówka :D leżała sobie na torfie i niedawno zobaczyłem, że rośnie mi nowa roślina...wyjąłem ją z mchu i korzenie tychodzą wółaśnie z tej starej pułapki...bk Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 26 Grudnia 2006 Share Napisano 26 Grudnia 2006 Wy chyba nigdy trzykrotki nie widzieliscie... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lukasz_Nepenti Napisano 31 Grudnia 2006 Share Napisano 31 Grudnia 2006 Albo drosery prolifery kwitnacej Na prawie kazdym pedzie wytwarza sie roslina. Po ang nazywa sie to false vivipary. Moja wiedza biologiczna jest na to za mala zeby po ludzku to wytlumaczyc. Wpiszcie ten termin w google. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi