miki1995 Napisano 12 Maja 2007 Share Napisano 12 Maja 2007 Cudowne dzbaneczniki... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olekdom Napisano 12 Maja 2007 Share Napisano 12 Maja 2007 Bardzo ładne rośliny Dzbaneczniki kupujesz dorosłe czy hodujesz od małego?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
driver Napisano 12 Maja 2007 Autor Share Napisano 12 Maja 2007 (edytowane) A roznie, roznie ale wiadomo im wieksze tym ladniejsze dlatego jak jest okazja zawsze staram sie brac wiekszy rozmiar szczegolnie wsrod dzbanecznikow gorskich bo jakby nie patrzec to rosna dosc wolno no i najwazniejsza rzecz to oczywiscie cena dzbankow na wiele doroslych nie moglbym sobie pozwolic a jesli sie hoduje od malego wiadomo wieksza satysfakcja... W pelni juz otwarty i ladnie wybarwiony hamata : Edytowane 8 Lipca 2007 przez MariuszG Przycisk Edycja !!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olekdom Napisano 31 Maja 2007 Share Napisano 31 Maja 2007 Piękny :wub: Naprawdę niesamowicie wygląda ten dzbanecznik. Gratuluję i życzę kolejnych tak pięknych roślin Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
driver Napisano 6 Lipca 2007 Autor Share Napisano 6 Lipca 2007 No i nastepna porcja zdjec i dalej mucholowki Long red fingers : Cross teeth: Lipstick: To jest regular ktory ma taki juz trzeci lisc mam nadzieje ze to jakas mutacja i sie utrzyma bo wyglada fajnie Czesc kolekcji Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecio Napisano 6 Lipca 2007 Share Napisano 6 Lipca 2007 super muchołówki a najbardziej podobaja mi się t enajwiękrze na ogólnym zdięciu i Long red fingers ( też taką sobie sprawiłem ) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturMaly Napisano 6 Lipca 2007 Share Napisano 6 Lipca 2007 Zgadzam sie z Mieceim...l A w jakich warunkach trzymasz dzbanki?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
driver Napisano 8 Lipca 2007 Autor Share Napisano 8 Lipca 2007 A mam dwa terraria w pokoju wilgotnosc w nizinnym kolo 80 % w gorskim w dzien potrafi spasc do 70 w nocy podnosze do 100 i w gorskim sa spadki kolo 8-10 stopni im co raz cieplej tym gorzej ze spadkami ale daje rade poki co, dwie swietlowki 18 watowe w obu terra i wsio Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chicken Napisano 8 Lipca 2007 Share Napisano 8 Lipca 2007 super kolekcja . większość z nas może o takiej kolekcji sobie tylko pomażyć o takiej kolkcji w ilości i w gatunkach bo gatunki te nie często spotyka się na forum u użytkowników Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
driver Napisano 18 Sierpnia 2007 Autor Share Napisano 18 Sierpnia 2007 Akay Ryu clone a44 Pink Venus red piranha All Red Sharks teeth Nepenthes spec. 1 Sumatra Nepenthes reinwardtiana Drosera madagascariensis Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kilof23 Napisano 18 Sierpnia 2007 Share Napisano 18 Sierpnia 2007 driver, muchołwówki pełne podziwu, tez takie chce! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poll Napisano 19 Sierpnia 2007 Share Napisano 19 Sierpnia 2007 Piękne roślinki ... a szczególnie świetne dzbanki Tylko mój reinwardtiana ma większe skrzydła..hmm.. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
driver Napisano 11 Października 2007 Autor Share Napisano 11 Października 2007 (edytowane) Moj duuuzy fused cephal : sharks teeth: pink venus : Giant traps erect leaves: Edytowane 11 Października 2007 przez driver Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcik Napisano 14 Listopada 2007 Share Napisano 14 Listopada 2007 rewelacyjne rosliny Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
driver Napisano 20 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 20 Grudnia 2007 Roślinka o ktorej marzylem odkad ja zobaczylem jest juz moja Wacky trap : Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi