xszymonx Napisano 20 Grudnia 2007 Share Napisano 20 Grudnia 2007 fajna ta Wacky trap, jaka duża jest ta ze zdjęcia?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 20 Grudnia 2007 Share Napisano 20 Grudnia 2007 Driver, możesz dać fotkę całej roślinki? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
driver Napisano 21 Grudnia 2007 Autor Share Napisano 21 Grudnia 2007 Jasne a cala roslinka ma ok 7cm Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 21 Grudnia 2007 Share Napisano 21 Grudnia 2007 Heh miałem trochę na myśli fotke z góry:P Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waleń Napisano 22 Grudnia 2007 Share Napisano 22 Grudnia 2007 driver skąd "wacka" skombinowałeś ja od pól roku nigdzie nie znalazłem Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 22 Grudnia 2007 Share Napisano 22 Grudnia 2007 (odpowiadam jako ze wiem ) :z nepento -> bohemica byly dostepne chyba w 2 sztukach na zamowienie specjalne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waleń Napisano 22 Grudnia 2007 Share Napisano 22 Grudnia 2007 hoho czyli stuff raczej trudno osiągalny zwłaszcza że BP jest strasznie mało komunikatywną firmą (jak jeszcze było nepenti w warszawie to mogłem sobie iść a teraz...) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 23 Grudnia 2007 Share Napisano 23 Grudnia 2007 ps. Było kupować jak była dostępna.... cena była 250zł bodajże, a byłeś już w tym czasie na forum zarejestrowany ,więc teraz nie płacz że nie ma. ...a tak ogólnie to ładnie roślinki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waleń Napisano 23 Grudnia 2007 Share Napisano 23 Grudnia 2007 nom nice 250zł, może i mi na tym kwiatku zależy ale 250 to przeginka, ja zawsze kombinuje po taniości i dać więcej niż 30 za roślinkę racze sobie nie wyobrażam (kasy mam mało i raczej nie tylko na roślinki jej potrzebuje) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom Napisano 15 Lutego 2008 Share Napisano 15 Lutego 2008 rośliny cudne ale czemu storczyk jest zmutowany?? mógłbyś dać zdjęcie kwiatka normalnego Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi