MariuszG Napisano 5 Grudnia 2006 Share Napisano 5 Grudnia 2006 Przedchwila dostałem przesyłke z moją nową muchowka odmiana H 11 Dentate ::, Ciekawi mnie tylko dlaczego ta odmiana nie jest dostepna w Nepenti. Zdjecie jest troche ciemne ale jutro jak wruce z pracy postaram sie zrobić troche lepszych Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 5 Grudnia 2006 Share Napisano 5 Grudnia 2006 Fajne ząbki. prawie jak sawtooth. Muchołówka bardzo ładna Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszG Napisano 6 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 6 Grudnia 2006 Dożucam jeszcze dwa zdjecia roslinki teraz troche jasniejsze , w sumie to nepenti mogło by brac przykład jeżeli chodzi o sposób pakowania roslin od osoby od ktorej ta rosline kupiłem, zapakowana była w .... mech i roslinka nie straciła nawet jednego listka, co prawde wszystkie pułapki pozamykały sie ale to juz chyba nie jest do unikniecia. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 6 Grudnia 2006 Share Napisano 6 Grudnia 2006 ja też dostałem muchołówkę zapakowaną w mech Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi