Gość manitary Napisano 9 Grudnia 2006 Share Napisano 9 Grudnia 2006 to moje roslinki w krotce cala sesja Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 9 Grudnia 2006 Share Napisano 9 Grudnia 2006 fajne muchołówki ...tylko kapurnica jakaś taka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 11 Grudnia 2006 Share Napisano 11 Grudnia 2006 O jaka kolekcyjka na start Zapewnij światelko i ładnie będą rośly Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bzyki199991 Napisano 15 Stycznia 2007 Share Napisano 15 Stycznia 2007 na początek wystarczy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 15 Stycznia 2007 Share Napisano 15 Stycznia 2007 ja zaczolem od jednej mucholowki nie wiem co to bylo ale padlo teraz dokladam wiecej serca i jakos leci powodzenia w hodowli i w powiekszaniu kolekcji Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozii Napisano 15 Stycznia 2007 Share Napisano 15 Stycznia 2007 te rosliny moga, ale nie musza stac w akwa/tera, saracenia potrzebuje wiecej swiatla :-) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arhie Napisano 15 Stycznia 2007 Share Napisano 15 Stycznia 2007 zastanawiam się jeszcze czy z nakretki pojdzie wystarczjaca ilosc wody Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi