Marek Woźny Napisano 9 Grudnia 2006 Share Napisano 9 Grudnia 2006 Witam Tym razem mała zagadka co to za siewki : Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzP.J Napisano 9 Grudnia 2006 Share Napisano 9 Grudnia 2006 hmmm.. petiolaris albo pigmejki. jakie nie wiem. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marta Napisano 9 Grudnia 2006 Share Napisano 9 Grudnia 2006 Wygląda troszkę jak prolifera, ale głowy nie dam... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matek# Napisano 9 Grudnia 2006 Share Napisano 9 Grudnia 2006 a może rotundifolia? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Woźny Napisano 9 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 9 Grudnia 2006 Na razie pudło ... :-) dla ułatwienia dodam że wielkość tych maleństw to 2-5 mm Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 9 Grudnia 2006 Share Napisano 9 Grudnia 2006 popieram matka lub nidiformis Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 9 Grudnia 2006 Share Napisano 9 Grudnia 2006 Podobne mam w Drosera collinsiae. Ale nie wiem co to za gatunek u ciebie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszG Napisano 9 Grudnia 2006 Share Napisano 9 Grudnia 2006 ja wiem, ja wiem, ja wiem to .. rosiczki Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzP.J Napisano 10 Grudnia 2006 Share Napisano 10 Grudnia 2006 paradoxa? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shenici Napisano 10 Grudnia 2006 Share Napisano 10 Grudnia 2006 DROSERA BINATA mam bardzo podobne siewki, przy mojej binacie S jest jedna malutka taka identyczna jak te na zdjęciu Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Woźny Napisano 10 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2006 Niestety nie ... nadal szukamy zwycięzcy .... Dla ułatwienia w pewnym sensie najbliżej jest Drosera11 ... :-) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 10 Grudnia 2006 Share Napisano 10 Grudnia 2006 petiolaris lub fulva Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Woźny Napisano 10 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2006 widzę że kiepsko idzie, a zatem dla ułatwienia przedstawiam pierwszego generał dowodzacego "armią" z pierwszego zdjęcia ... to juz ostatnia podpowiedź ... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 10 Grudnia 2006 Share Napisano 10 Grudnia 2006 To jest d. peltata ? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Woźny Napisano 10 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2006 No nareszcie zdjęcie 2 to d. peltata var. foliosa lysterfield vic. zdjęcie 3 to d. peltata var. foliosa grampians vic. zdjęcie 1 i generał nadal zagadka ... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi