Heimdall Napisano 10 Grudnia 2006 Share Napisano 10 Grudnia 2006 Zupelny strzał Myślałem o petriolasie, ale one tak nie rosną Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzP.J Napisano 12 Grudnia 2006 Share Napisano 12 Grudnia 2006 menizessii, macrantha, gigantea? nie znam sie na bulwiastych pokazales cwaniaku tylko basal rosette na poczatku dla zmylenia przeciwnika Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek Woźny Napisano 12 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 12 Grudnia 2006 ... cwaniaku ... :blink: (jeśli Ci przeszkadza publikacja takich zdjęć w tej formie to po prostu nie zaglądaj do moich postów) 1 zdjęcie to d. auriculata ssp. ... a dla tych, którzy potrafią docenić publikację takich zdjęć jeszcze d. macrantha : obecny wzrost 45 cm, rośnie powyżej metra ... Nie wiem czy mam prezentować inne ciekawe roślinki, skoro to drażni niektóre osoby, na razie robię przerwę ... Pozdrawiam PS. oczywiście jeśli złapię kogoś na używaniu tych zdjęć, to ... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 12 Grudnia 2006 Share Napisano 12 Grudnia 2006 45 cm Ładna Napisz do mnie na gg Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzP.J Napisano 13 Grudnia 2006 Share Napisano 13 Grudnia 2006 nie mialo to miec negatywnego wydzwieku- jesli mialo przepraszam. a zdjecia 1sza klasa Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi