Mort Napisano 10 Grudnia 2006 Share Napisano 10 Grudnia 2006 Wreszcie mam troche fotek pojedynczych dzbaneczników oraz całej ich hodowli. Więc Ci co pytali gdzie ja to wszystko trzymam albo pisali żebym zapodał fotki mogą je tu znaleźć. Fotki będe zamieszczał w kilku tematach lub postach. Życzę miłego oglądania. Autorem zdjęć jest mój kolega Mateusz Zając Na początek N.Ampullaria "red speckled": W doniczce już widać małe ampularki: N.Bongso "purple" Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mort Napisano 10 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2006 N.Copelandii (Mt. Apo) N.Danseri b]N.Maxima x Maxima[/b] N.Ramispina N.Singalana N.Truncata Tak wyglądała jakieś dwa miesiące temu: A tak wygląda teraz: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shenici Napisano 10 Grudnia 2006 Share Napisano 10 Grudnia 2006 świetne zdjęcia, bardzo mi się podoba szczególnie N.Ramispina Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mort Napisano 10 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 10 Grudnia 2006 N.Truncata "pasian" N. xVentrinermis Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 10 Grudnia 2006 Share Napisano 10 Grudnia 2006 no coment ....poprostu wielkie WOW Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozii Napisano 10 Grudnia 2006 Share Napisano 10 Grudnia 2006 jesli mozna poprosic o zdjecia na zycznie, to prosze o rajaha ;-) no i kiedy bedziesz mial jambana w kolekcji? ;] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek558 Napisano 11 Grudnia 2006 Share Napisano 11 Grudnia 2006 Powiedz mi skąd to Ty wszystko bierzesz? Nepenti? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 11 Grudnia 2006 Share Napisano 11 Grudnia 2006 Świetne te zdjecia są. Naprawde ładne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jkwiatek Napisano 11 Grudnia 2006 Share Napisano 11 Grudnia 2006 wow .....masakra piękne fotki......fajne dzbaneczniki i co jeszcze na koment Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czarus94 Napisano 31 Grudnia 2006 Share Napisano 31 Grudnia 2006 Witam. Bardzo ładne Dzbaneczniki:)) Życze powodzenia w wielkościach tych Dzbaneczników . Pozdrawiam. PS. Duży plus dla N. xVentrinermis oraz dla N.Truncata . Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naven Napisano 1 Stycznia 2007 Share Napisano 1 Stycznia 2007 Nie no super dzbaneczniki!...tez bym takie chcial miec... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shnikers24 Napisano 16 Stycznia 2007 Share Napisano 16 Stycznia 2007 zdjęcia kozak, a dzbany to poprostu wymiękam, gratuluje kolekcji najbardziej mnie zauroczył: n. maxima x maxima i ten zakręcony wąs jaki duzy jest n. ampularia?? pozdrawiam Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 16 Stycznia 2007 Share Napisano 16 Stycznia 2007 Gdybym był mucha w przyszłym życiu sam chciałbym odwiedzić takie wspaniałe zbanki Pewnie połowe wawy wytepia Nepenti Połowe ty P.S Tylko pozazdoscić mucha które mogły zobaczyć te dzbanki na własne oczy Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P.K. Napisano 17 Stycznia 2007 Share Napisano 17 Stycznia 2007 ladne dzbaneczniki ps.Krzysiek1991 jak bedziesz kiedys mucha to wpadnij moje mucholowki takie muchy jedza na kolacje:D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi