Mangusta Napisano 10 Grudnia 2006 Share Napisano 10 Grudnia 2006 Skoro są kaktusy Bożego Narodzenia, kwitnące właśnie w tym okresie, to może być i muchołówka Mieszka na wschodnim oknie, tylko do zdjęć przeniosłam ja na biurko; od końca października zaczęła wypuszczać pęd kwiatowy, obecnie wygląda tak: To już trzecie kwitnienie tej rośliny, odkąd ja mam (tj. od marca). Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 11 Grudnia 2006 Share Napisano 11 Grudnia 2006 Moja też Kwitła lecz odciełem jej kwiatostan w obawie ze nie przezimuje Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 11 Grudnia 2006 Share Napisano 11 Grudnia 2006 O jaka ładna, mała muchołówka Ja też zawsze obcinam pędy Dlaczego jej nie zimujesz? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_ Napisano 11 Grudnia 2006 Share Napisano 11 Grudnia 2006 ja swojej tez nie zimuje, zabralem ja z obawy przed ziemiorkami, aktualnie siedzi w nowym podlozu i czekam az sie troche rozrosnie i ja dam do zimowania na poczatku stycznia ładna mucholowka Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mangusta Napisano 11 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 11 Grudnia 2006 zimowanie i kwitnienie jednoczesnie? to chyba nienajlepszy pomysł, dlatego skoro chciała kwitnąć, nie spi . zimowac będzie, jak przekwitnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GrzegorzP.J Napisano 11 Grudnia 2006 Share Napisano 11 Grudnia 2006 "odciełem" bozzzeeeeee "odciĄŁem" ;| Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi