Mort Napisano 10 Grudnia 2006 Share Napisano 10 Grudnia 2006 Tu zamieszczam zdjęcia mojej hodowli dzbaneczników i fotki tych większych okazów. N. xMiranda za czasów świetności: N. xTiveyi Ciekawy przykład - ten dzbanek otrzymywał mniej intensywne światło: Zdjęcia z Hodowli Mała Ventrata: Ładnie wybarwiony dzbanek Gentla: N.Gracilis var. nigropurpurea: N.Gracilis var. nigropurpurea: N. xTrichocarpa: N.Stenophylla: Ogólny rzut: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ozii Napisano 10 Grudnia 2006 Share Napisano 10 Grudnia 2006 No, no, no jestem pod ogromnym wrazeniem :-) ale wytlumacz mi po co masz ta folie na tych pierwszych zdjeciach? czy traktujesz ja jako, scianki do terarium? i napisz jakie to sa swietlowki, z gory thx i pzdr :-) Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marrom Napisano 11 Grudnia 2006 Share Napisano 11 Grudnia 2006 B) No, no gratuluje pomysłu i zbioru ! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 11 Grudnia 2006 Share Napisano 11 Grudnia 2006 Imponujące :blink: Gratuluje hodowli świetna. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 11 Grudnia 2006 Share Napisano 11 Grudnia 2006 hehe piękne rośliny mnie jakoś dzbanki nie pociągają... widzę, nie masz jeszcze jambana, jeżeli byś miał, to prosze o foty Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 11 Grudnia 2006 Share Napisano 11 Grudnia 2006 Macwolx hehe biggrin.gif piękne rośliny wink.gif mnie jakoś dzbanki nie pociągają... wink.gif widzę, nie masz jeszcze jambana, jeżeli byś miał, to prosze o foty smile.gif Takze bardzo prosze Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matek# Napisano 11 Grudnia 2006 Share Napisano 11 Grudnia 2006 Wspaniała kolekcja Długo czekałem na te zdjęcia Dziękuje i proszę o więcej Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jurek558 Napisano 11 Grudnia 2006 Share Napisano 11 Grudnia 2006 krótko...-kopara mi opadła! Ciekawy zbiór, a jaki zadbany! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mangusta Napisano 11 Grudnia 2006 Share Napisano 11 Grudnia 2006 Masz imponująca kolekcję pieknych dzbanków !!!!!!! A na dodatkową pochwałe zasługuje kilka kapitalnych zdjęć - najlepsze jest powiększenie "buziaczka" jednego z dzbaneczników - bomba !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miecio Napisano 3 Lutego 2007 Share Napisano 3 Lutego 2007 o kozacka kolekcja ja też myślałem o zrobieniu takiego czegoś ale narazie nie mam gdzie tego postawić Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paulo09 Napisano 4 Lutego 2007 Share Napisano 4 Lutego 2007 Super kolekcja tylko pozazdrościć:-D Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 4 Lutego 2007 Share Napisano 4 Lutego 2007 I ja mówie ze mam dużą ventrate ;( ale spox Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bloodman89 Napisano 4 Lutego 2007 Share Napisano 4 Lutego 2007 Mort widze ze masz piekne dzbaneczniki, kupiles juz duze czy tak ci urosly? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba90 Napisano 20 Lutego 2007 Share Napisano 20 Lutego 2007 Coś niesamowitego!!!!!! Ja dopiero zaczynam moją przygodę z dzbanecznikami i mam nadzieję, że chociarz troszkę uda mi się zbliżyć do twojej kolekcji. Naprawdę coś pięknego, gratuluję cierpliwości! Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M9o. Napisano 20 Lutego 2007 Share Napisano 20 Lutego 2007 Podłanczam sie pod opinie Kolegów: >>> WOW <<< Zyczę DUZYCH SUKCESÓW w dalszej uprawie M-M2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi