Tomek_ Napisano 12 Grudnia 2006 Share Napisano 12 Grudnia 2006 przedstawiam znaczną cześć mojej kolekcji gatuki a nie okazy zdjecia dobrej jakosci jak dla mnie najlepsze jak do tej pory :pobity: swoje zajmuja i sa duzej rozdzielczości wiec prosze o wyrozumialosc l.parachybana L9 b.vagans i żaba muchołowka dionaea muscipula regular form, mam 4 ale tamte mniejsze i nie takie ładne g rosea L@ rosiczka drosea capensis "alba" swiatlo nie bylo najlepsze, ale fotki ładne nawet wyszly dzbanecznik - nepenthes ventrata - nowy nabytek tłustosz Pinguicula gypsicola x agnata tzw "afrodyta" nowy nabytek, jeszcze malutka i niewybarwiona a bedzie piekna zachod słońca ja i Ania zaskoczona w mieszkaniu ok 10 rano ble, to na razie tyle mielgo ogladania Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saddam Napisano 13 Grudnia 2006 Share Napisano 13 Grudnia 2006 Najbardziej podoba mi się Ania java script:emoticon('', 'smid_5') Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heimdall Napisano 13 Grudnia 2006 Share Napisano 13 Grudnia 2006 ładna parahybka mój największy to podziemny h. gigas L9 A muchołówka bardzo zielona Doświetlaj Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shenici Napisano 13 Grudnia 2006 Share Napisano 13 Grudnia 2006 ta ostatnia "muchołówka" jest bardzo fajna w dodatku kogoś złapała ;P chyba już po nim... Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BugKiller Napisano 13 Grudnia 2006 Share Napisano 13 Grudnia 2006 Vagans po której jest wylince?? Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek_ Napisano 13 Grudnia 2006 Autor Share Napisano 13 Grudnia 2006 Shenici - no tak zadaza sie BugKiller - nie wiem, u mnie 6 razy linial, a w sklepie powiedzial ze jest L3, jednak jak liczyl wyliki to nie wiem, ale zanizylem do 2 i chyba to jest L8 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chicken Napisano 14 Grudnia 2006 Share Napisano 14 Grudnia 2006 muszę przyznać że masz niezłą kolekcje . Pajączki są cool . Mój kolega hoduje podobne Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubczak Napisano 14 Grudnia 2006 Share Napisano 14 Grudnia 2006 hehe fajowy pająk ! rośliny też eleganckie ogołnie wypas ja też zrobilem mały update właśnie tu zapraszam i sory, że umieściłem to tu, ale nie chciałem nowego tematu zakładać Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek1991 Napisano 14 Grudnia 2006 Share Napisano 14 Grudnia 2006 Żaba wympata EDIT; Wymiata* Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MariuszG Napisano 21 Grudnia 2006 Share Napisano 21 Grudnia 2006 Mam pytanie do moderatora tego działu a niechce zakładoć nowego tematu, czy można umieszczac zdjecia nie związane z roslinami owadożernymi bo chetnie podzielił bym sie moją kolekcją zdjeć Sorki że wykozystuje Twoj temat Żaba wympata Jeszcze jedno co znaczy wympata :blink: Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mariusz Lesiuk Napisano 22 Grudnia 2006 Share Napisano 22 Grudnia 2006 Nie jestem modem tego działu ale kiedyś został założony taki temat: http://www.nepenti.pl/forumpl/Fotografia-t1227.html . Żaba wympata to taki gatunek pewnie Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi